Haberler

Suriyeli Kadınlara Karanfil

Koordinatör Vali Veysel Dalmaz ile birlikte Nizip'teki konteyner kenti ziyaret eden Milletvekili Derya Bakbak, ülkelerini terk eden Suriyelilerin yalnız olmadıklarını hissettirmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Koordinatör Vali Veysel Dalmaz ile birlikte Nizip'teki konteyner kenti ziyaret eden Milletvekili Derya Bakbak, ülkelerini terk eden Suriyelilerin yalnız olmadıklarını hissettirmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Buradaki kadınlara karanfil dağıtan Bakbak, "Bu kardeşlerimizin rahat etmeleri için onlara eğitim, sağlık, gıda ve birçok alanda gerekli desteği veriyoruz. Ancak, buradaki insanların hepsi farklı sıkıntılar içerisinde. Biz de tüm ihtiyaçlara cevap vermeye çalışıyoruz. Buradaki kadınlarımız da önemli bir faktör. Temel değerlerimizin koruyucusu ve savunucusu olan kadınlarımız, bizim için çok daha önemli. Eminim; Suriye'de barış ve kardeşliğin yeniden gelmesinde bu hanım kardeşlerimiz büyük rol oynayacaklar" diye konuştu.

Milletvekili Bakbak ve Koordinatör Vali Dalmaz, Suriyeli çocukları da kucaklarına alıp sevdi, yaralılarla sohbet etti. - Gaziantep / Nizip

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Veysel Dalmaz Derya Bakbak Nizip Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title