Haberler

Sultanbeyli'de Huzur Toplantısı Düzenlendi

Güncelleme:

Sultanbeyli'de polisle vatandaşlar arasındaki ilişkileri güçlendirmek üzere ilçenin huzur, asayiş ve güvenliğine yönelik görüş ve önerilerin alındığı 'Huzur Toplantısı' düzenlendi. Toplantıda, ilçedeki asayiş konuları ele alındı, sorunlara çözüm önerileri dile getirildi.

Sultanbeyli'de polisle vatandaşlar arasındaki ilişkileri güçlendirmek üzere ilçenin huzur, asayiş ve güvenliğine yönelik görüş ve önerilerin alındığı 'Huzur Toplantısı' düzenlendi.

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğünde İlçe Emniyet Müdürü ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Kaymakam Kemal Şahin, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, mahalle muhtarları, siyasi parti ilçe temsilcileri, oda temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı.

Toplantıda, ilçedeki asayiş konuları ele alındı, sorunlara çözüm önerileri dile getirildi. Kaymakam Şahin, Belediye Başkanı Keskin ve İlçe Emniyet Müdürü Zafer Mete sorulara cevap verdi. Sultanbeyli ilçesindeki huzur ve güven ortamının arttırılması için yürütülen çalışmaların ele alındığı toplantıda, yıllık asayiş olayları sayıları da açıklandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda, İlçe Emniyet Müdürü Mete, ilçede huzur sağlamak üzere asayiş için yapılan çalışmaları istatistiksel verilerle paylaştı. Zafer Mete Sultanbeyli'nin daha huzurlu olması için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirerek, bu çalışmalarda kendilerine destek olanlara teşekkür etti.

Toplantıda ayrıca, katılımcılar yetkililere çeşitli sorular sordu ve sorunlara karşı çözüm önerilerinde bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Sultanbeyli Toplum Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title