Haberler

Sırrı Süreyya Önder bildiğiniz gibi! Meclis'in tek Hristiyan vekili George Aslan ek süre istedi, cevabı herkesi güldürdü

Güncelleme:

TBMM'de konuşma yaptığı sırada ek süre isteyen DEM Parti Milletvekili George Aslan, "600 Müslüman milletvekili içinde bir Hristiyan milletvekiliyim. Dertlerimiz de çok. Lütfen 1-2 dakika ek süre rica edeceğim." dedi. TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Aslan'a, "Hele bir başlayın, Allah kerim." yanıtını verdi. Önder'in yanıtı Genel Kurul'daki milletvekillerini güldürdü.

TBMM Genel Kurulu'nda konuşma yapan DEM Parti Milletvekili George Aslan, Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'e dönerek, "600 Müslüman milletvekili içinde bir Hristiyan milletvekiliyim. Dertlerimiz de çok. Lütfen 1-2 dakika ek süre rica edeceğim." dedi. Önder'in, "Hele bir başlayın, Allah kerim." yanıtı Genel Kurul'daki milletvekillerini güldürdü.

"MECLİS'İN TEK HRİSTİYAN VEKİLİYİM, EK SÜRE RİCA EDECEĞİM"

TBMM Genel Kurulu'nda ilginç anlar yaşandı. DEM Parti Mardin Milletvekili George Aslan, konuşma yaptığı sırada, ek süre talep ederek, "Sayın başkan 1 dakikayla tamamlamam mümkün değil. 600 Müslüman milletvekili içinde bir Hristiyan milletvekiliyim. Dertlerimiz de çok. Lütfen 1-2 dakika ek süre rica edeceğim." dedi.

ÖNDER: HELE BİR BAŞLAYIN, ALLAH KERİM

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, "Hele bir başlayın. Allah kerim" yanıtını verdi. Önder'in yanıtına TBMM Genel Kurulu'ndaki milletvekillerini güldürdü.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Sırrı Süreyya Önder Milletvekili George Aslan DEM Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Murat AKTAS:

Bu parti sürekli isim değiştiriyor. Omurgasız mı bunlar

505
258
yanıtYanıtla
Hebat ARI:

Yok senin zihniyetinin omurgasizligindandir..

yanıt327
yanıt517
Serkan Özcan:

isim değiştirtmek zorunda bırakanlara seslen

yanıt93
yanıt189
Sabahattin Polat :

Saygılar sevgiler selamlar vekilime, seviliyorsunuz

235
346
yanıtYanıtla
Mehmet Alper Hakan:

hele bir başlayın allah kerim. yani işimize gelirse veririz gelmezse vermeyiz. hak hukuk keyfimize göre demektir. Yazık bu ülkeye bu kafadan bu despotizmden kurtulamadı gitti.

66
394
yanıtYanıtla
Ahmet25 :

İkisi de hedepeli, okumadın mı

yanıt317
yanıt39
HAYRETTİN ŞÖLEN:

keşke herkes Müslüman olsa sayın vekilim bir Hristiyan sen değilsin korkma dini beli olmayan larda vardır

351
46
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Tamam da Allah hepimizin Allahı, neden sadece müslümanlarınmış gibi lanse ediliyor anlamadım!

55
27
yanıtYanıtla
Fakır:

rengin belli oldu. birde kalkıp İslami konulara yorum yapıyorsun ne olduğun çıktı piyasaya

yanıt1
yanıt4
Semih Cinar:

Müslüman kürtler sol ifadesine oy vermediler. Epey bir süredir çocuklarını da kaptırmıyorlar. Kimsenin baskı yaptığı felan da yok. Tabanlarına bunu da inandırmışlardır kim bilir. Dövlet partemizi kapateyor. Allah devletimize güç versin. Hele bir düşsün bak bakalım bu sempatik tavırları ne hal alıyor.

25
11
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title