Haberler

Şenel Yediyıldız'dan Çağrı

İstanbul’da bulunan Orduluların kurduğu Altınordu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından İstanbul Ümraniye’de iftar programı gerçekleştirildi.

İstanbul'da bulunan Orduluların kurduğu Altınordu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından İstanbul Ümraniye'de iftar programı gerçekleştirildi.

Altınordu Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftarına katılan ve bir konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, adaylık sürecini ve Türkiye üzerinde oynan oyunları anlattı. 24 Haziran'da Türkiye'nin çok önemli bir seçime gittiğini ve bu seçimde herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini ifade eden Yediyıldız, "Bir gece ansızın gelen bir emirle Ordu'ya aday olduk. Aday olmadım bir sorumluluk yüklendim. Bu sorumluluğu kaldırabilmek için tüm dostlarımıza ihtiyacım var. Bütün dostlarımın bu sorumlulukta benimle birlikte olarak taşın altına elini koymasını istiyor ve arzu ediyorum. Türkiye zor bir dönemden geçiyor ve belki de Türkiye tarihinin en zor seçimini yapıyor. Hem içeride hem de dışarıda değişik odakların saldırısı ile karşı karşıyayız. Görüyorsunuz ki dolarla, teröristlere silah vererek ve bir kısım kendi içindeki insanları Türkiye'ye gönderip onlarla saldırıyorlar. Bu saldırılara karşı koymanın sorumluluğu için Ordu'ya gittim ve bu sorumluluğu sizlerle paylaşıyorum. Sizlerin desteğine ihtiyacım var, milletvekili olmak için değil, çok rey almak için değil ama memleketin selameti için desteğe ihtiyacımız var" dedi.

Başkan Tekintaş: "Ordu için seferber olduk"

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, salonu dolduran Altınordululara yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Engin Tekintaş, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından 4 yılı tamamladıklarını, Altınordu'nun problem görülen her noktasına el attıklarını belirtti.

30 Mart yerel seçimlerinde göreve geldikleri andan itibaren Altınordu'da değişim ve dönüşümün başladığını ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, modern bir Altınordu inşa etme yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Belediyenin tüm birimleri ve teşkilatlarla birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Başkan Tekintaş, "2014 yılından bu yana geçen 4 yılda şehrimizi nerede nereye taşıdığımızı ve neler yaptığımızı anlatmaya saatler yeterli kalmaz. Bize verilen sorumluluk çerçevesinde tüm herkesle bir bütün halinde Ordu için seferber olmuş bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte gece-gündüz demeden Altınordu'yu modern geleceğe taşımaya devam ediyoruz, etmeyi de sürdüreceğiz" diye konuştu.

İftara İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, eski İstanbul İl Müftüsü Rahmi Yaran, Altınordu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Aydınhan, Alınca Mahallesi Dernek Başkanı Özcan Keskin, Gökşen Mahalle Derneği Yavuz Atik, Günören Mahallesi Dernek Başkanı Soner Ur, Hacılar Mahallesi Derneği Başkanı Şükrü Koç, Işıklı Mahallesi Derneği Başkanı Mustafa Avcı, Karaoluk Mahallesi Derneği Başkanı Alaaddin Arslan, Kızılhisar Mahallesi Derneği Başkanı Cemal Keskin, Ortaköy Mahallesi Derneği Başkanı Şerif Çalkaya, Saraycık Mahallesi Derneği Başkanı Ersan Gümüş, Yukarıtepe Mahallesi Derneği Başkanı Aşkın Kaygusuz ve Altınordulular katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Altınordu Ümraniye İstanbul Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title