Haberler

Seçimlere az bir zaman kala AK Parti'den kritik hamle! 5 il başkanı değiştirildi

Güncelleme:

14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimler öncesi dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla AK Parti'de Ağrı, Aksaray, Bartın, Kırklareli ve Van il başkanlıkları değiştirildi. Yeni il başkanları AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından duyuruldu.

11 ilde yıkım yaratan depremlerin ardından tüm gözler 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimlere çevrilmişti. Binlerce insanın deprem bölgesinden ayrılması ve şehirlerin enkaz yığınına dönmesi seçimler için bir soru işareti doğurdu.

"MİLLETİM 14 MAYIS'TA GEREĞİNİ YAPACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise söylentilere son noktayı koyarak geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Şunu iyi bilin ki bu millet, inşallah vakti geliyor, 14 Mayıs'ta gereğini yapacaktır. Asla bu tür kuru sıkı atanlara da prim vermeyecektir." ifadelerini kullandı.

5 KENTTE İL BAŞKANLARI DEĞİŞTİRİLDİ

Gelişmeler dikkatle takip edilirken Ak Parti'de beş ilin il başkanı değiştirildi. Ak Parti'de Ağrı, Aksaray, Bartın, Kırklareli ve Van il başkanlıklarına atama yapıldı. Ak Parti Teşkilat Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensibiyle Ağrı İl Başkanlığına Orhan Güngör, Aksaray İl Başkanlığına Hamza Aktürk, Bartın İl Başkanlığına Yaşar Arslan, Kırklareli İl Başkanlığına Yunus Ercan Dağtaş ve Van İl Başkanlığına Emre Güray'ın atandığı bildirildi.

Açıklamada, bu illerde görev yapan eski il başkanlarına bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışma ve gayretleri dolayısıyla teşekkür edildi, yeni il başkanlarına da başarılar dilendi.

Seçimlere az bir zaman kala AK Parti'den kritik hamle! 5 il başkanı değiştirildi

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Sosyal Medya Kırklareli AK Parti Aksaray Bartın Ağrı Van Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Ercan akdeniz:

Bu hükumetin eksikleri hataları olabilir lakin, 6 'lı masanın HDP ye Bakanlık verebiliriz açıklaması beni oldukça rahatsız etti.

120
77
yanıtYanıtla
Gölge:

Hiç birinde ülke yönetecek kabiliyet yok adam gibi adam yok ki oy verelim :)

yanıt21
yanıt35
Doğan Kemer:

HDP meclise kim soktu akp,MHP, erdoğan bu millet bunu da unutmaz

yanıt37
yanıt26
Adem Dursun:

2018 de HDP ye 2 bakanlık verildi o zaman da rahatsız oldun mu ?

yanıt24
yanıt7
Zonguldak’lı Şükrü :

yıl 2015. Hdp’ ye bakanlık verildiğini iyi biliyorsun, sebep sonuç ilişkisini bilmeden yorum yapmışsın.Davutoğlu hükümet kuracak oyu alamadı. Hükümet kurulması için chp ve MHP koolüsyona yanaşmadı. Tekrar seçime gidildi. Fakat anayasaya göre geçici hükümet kurulması gerekiyordu.

yanıt13
yanıt0
MIHTAR:

O değil de, yıpranmasın diye açıklamadıkları aday 11 seçim kaybeden sayın Kemal Kılıçdaroğlu muymuş?

99
90
yanıtYanıtla
Doğan Kemer:

Akp kazandı da ne oldu 1950yillara geri döndük

yanıt106
yanıt113
Zonguldak’lı Şükrü :

Doğan Kemer, o neydi öyle Kılıçdaroğlu sevdi seni. Allahtan İsa’nın doğumuna kadar gitmedin.

yanıt24
yanıt3
Onemli Degil:

" Mevzu Vatan Ise Hepimiz Olelim , Mevzu Makam Ise Hepiniz Olun !... "

116
8
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Ekonomi planı başarılı olmadı ama hala aynısında ısrar ediliyor. Çok borç yapıldı , çok. Gel de öde .

28
19
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title