Haberler

Seçim sonuçlarını yorumlayan Ümit Özdağ, vatandaşa trip attı

Güncelleme:

Bir sığınmacının sokak röportajını alıntılayarak seçim sonuçlarını yorumlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Türkiye'de biraz daha kalacaksın anlaşılan. Türk halkı dün verdiği oylar ile senin gitmeni öncelikli mesele olarak görmediğini gösterdi. Hatta önümüzdeki süreçte dünyanın dört bir yanından arkadaşların da ülkemize gelmeye devam edecek. Her gelen zaten gittikçe azalan kaynaklarımızı kullanacak" ifadelerine yer verdi.

Dünkü seçimlerde ne yapacağı en çok merak edilen partilerden biri de Ümit Özdağ'ın genel başkanlığını yaptığı Zafer Partisi'ydi. Sığınmacılarla ilgili söylemleri ile dikkatleri üzerine çeken Özdağ, sandıkların tamamına yakınının açıldığı Türkiye genelinde istediği sonuçları alamadı.

"TÜRK HALKI ÖNCELİKLİ MESELE OLARAK GÖRMÜYOR"

Konuyla ilgili yorumu merak edilen Özdağ, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Kendi adaylarını tercih etmeyen vatandaşlara trip atan Özdağ, "Türkiye'de biraz daha kalacaksın anlaşılan. Türk halkı dün verdiği oylar ile senin gitmeniöncelikli mesele olarak görmediğini gösterdi. Hatta önümüzdeki süreçte dünyanın dört bir yanından arkadaşların da ülkemize gelmeye devam edecek. Her gelen zaten gittikçe azalan kaynaklarımızı kullanacak. Türk Milleti'nin üzerindeki ekonomik, politik, demografik, sosyolojik yükü artıracak. Kontrolsüz göç ile ekonomik krizin derinleşmesi arasındaki köklü bağı Türk halkının görmesi için biraz daha zaman geçmesi gerekiyor demek ki... Ve daha fazla bedel ödememiz lazım" dedi.

"OYLARIMIZDA İSTEDİĞİMİZ PATLAMA OLMADI"

Özdağ açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Evet, bir süre daha bu ülkede kalacaksın ancak asla kendini evinde hissetme. Vatandaşlık alsan da burası senin vatanın değil ve olmayacak. Ve aldığın vatandaşlık iptal edilecek. Çünkü biz, Zafer Partililer durmadan duraksamadan kontrolsüz göçün Türkiye'yi nereye sürüklediğini halka anlatmaya devam edeceğiz. Ve bir gün muhakkak Türk halkının büyük bir çoğunluğu ayağa kalkarak, 'Dönün artık evinize' diyecek. Tabii her seçim döneminde aranızdaki Türk vatandaşlarının sayısı arttığı için bizim işimizde daha zor olacak. Olsun, üstesinden geliriz. Evet, bu seçimlerde oylarımızı istediğimiz gibi bir patlamaya götüremedik. Ancak büyük ölçüde yerel seçim dinamiklerine rağmen muhafaza ettik. Artık tek başına iki seçim geçirmiş, 1 milyonun üstünde oyu konsolide etmiş bir Zafer Partisi var.

"ÇOCUKLARINIZA BİR GÖÇMENİSTAN DEVRETMEMEK İÇİN..."

Ve Türkiye erken genel seçime yürürken biz eksiklerimizi hızla tamamlayarak kaldığımız yerden devam edeceğiz. Zafer Partisi'ne oy veren bütün seçmenlere tek tek teşekkür ediyorum. Çocuklarınıza bir GÖÇMENİSTAN devretmemek için elinizden geleni yaptınız. Keza Zafer Partisi'nin bütün il ve ilçe başkan ve teşkilatlarına olağanüstü AZ imkanlar ile fedakarca çalıştığınız için teşekkür ediyorum. Ve Zafer Partisi'nin değerli adayları, eşitsiz şartlar altında başarı ile yürüttüğünüz kampanya için teşekkür ediyorum. Atatürk'ün izinde vatanızı ve ailemizi kararlılık ile savunmaya devam edeceğiz."

Haberler.com / İsmail Elal - Politika

Zafer Partisi Ümit Özdağ Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Fakır:

çapı bu kadar işte var ile yok arasındaki ince çizgide debelenip duruyor

95
111
yanıtYanıtla
Ibrahim Çetin:

Adamların dünyası yıkılmış savaştan yoksulluktan açlıktan bunların sırtından siyaset yapılırmı be ünit başkan

59
136
yanıtYanıtla
GAGS:

yıkılan dünyalarına dön bir bak, avrupa ülkeleriyle yarışıyor suriye!

yanıt90
yanıt23
corci:

suriler harici bir politika üretemedin be başkan

90
47
yanıtYanıtla
Fatihaziz:

insanlar artık polemik istemiyor. mesaj net. anlayana

94
38
yanıtYanıtla
GAGS:

seni de anladılar ama yanlış anladılar ümit başkanım.. :(

76
26
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

davanda haklısın milletin çoğu bu tehlikeyi görmüyor oy potansiyeli olan bir partiyle işbirliği yapmadan kazanman zor

73
16
yanıtYanıtla
Alp:

22 senenin sonunda aç kaldığında "anlayan" millet, güvenlik tehlikesini iliklerine kadar hissettiğinde anlayacak bu kişinin dediklerini, o da sanırım 2045 te falan olur

46
12
yanıtYanıtla
Seko:

Yazık bunlar sadece konuşuyor....

18
27
yanıtYanıtla
Baba Yabgu:

Adam doğru diyor paran varsa emekliye ver paran yoksa milyonlarca mültecinin ne işi var burda

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title