Haberler

Sandık Zimmetlendi

Güncelleme:

İzmir'in Konak İlçesi Göztepe Semti'nde oturan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, 1128 numaralı sandıkta çalışmaya başladı.

Akay, 300 seçmenin olduğu sandıkta, partinin 14 üyesi ile toplantılar yapacak, her üye bir kişiyi partiye getirecek.

İzmir'de sandık bazlı çalışan Ak Parti'de İl Başkanı Ömer Cihat Akay'a evinin bulunduğu Göztepe'deki 1128 numaralı sandık zimmetlendi. Son seçimde sandıktan AK Parti'ye 55, CHP'ye 172, MHP'ye 123 oy çıkmıştı. Akay, 14 kişinin parti üyesi olduğu sandıkta üye sayısını 55'e, parti oyunu da en az 100'e çıkarmayı hedeflediğini söyledi.

CHP ROL ÇALIYOR

İzmir'e karınca modeliyle sahaya inen AK Parti, seçim çalışmalarını Bergama, Karabağlar, Tire ve Buca'nın ardından Dikili ve Kınık ile sürdürecek. Milletvekilleriyle mahalle ve köyleri gezen parti yöneticileri, sorunları ve şikayetleri tespit ederek, çözüm bulmaya çabalıyor. İl Başkanı Akay, CHP'nin de aynı yöntemle Ödemiş, Tire ve Bayındır'da seçim çalışmalarına başladığını belirterek, "CHP rol çalıyor. Örnek alınmak, taklit ve takip edilmek güzel. Bizi görünce çalışmaya başladılar, ama karıncaların hızına yetişemezler" dedi.

SKM'LER KURULDU

ÜYE SAYISI 361 BİN 984

İzmir'de üye sayısı 361 bin 984 olan parti, üye yazım kampanyasını da hızlandırdı. Şubat ayı içinde en çok üye Konak, Selçuk, Kınık, Gaziemir ve Kiraz ilçelerinde yapıldı. Yerel seçimler öncesine kadar seçmen sayısının yüzde 25'ini üye yapması gereken parti üye sayısını, 720 bine yükseltmeyi hedefledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ömer Cihat Akay Ak Parti Konak İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title