Haberler

14 çiftin nikahını kıyan Başkan Döğücü yeni dönemin ilk sözünü de verdi! Evlenecek çiftlerin yüzü gülecek

Güncelleme:

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, 14 çiftin nikahını kıydı. İkinci dönemin ilk sözünü de veren Döğücü, yeni evlenecek çiftlere destek mahiyetinde evlilik paketi hediye edileceğini söyledi. Pakette 1 adet çamaşır makinesi, ev tekstil çeyiz paketi ve 1 adet kahve makinesi yer alacak.

14 Şubat Çarşamba günü Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde Sevgililer Günü'ne özel gerçekleştirilen organizasyonda Başkan Şeyma Döğücü, 14 çiftin nikahını kıyarak yeni evlenen çiftlere hediyelerini takdim etti ve ikinci dönemin ilk sözü olan "Sancaktepe Evlilik Destek Paketi" vaadini açıkladı.

Sancaktepe'de Başkan Şeyma Döğücü'den evlilik destek paketi

"SANCAKTEPE'DE YUVALARINI KURAN ÇİFTLERİMİZİN HER DAİM DESTEKÇİSİYİZ"

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü gerçekleştirilen organizasyonda 5 yılda Sancaktepeli ailelerin huzurlu, mutlu ve refah içerisinde yaşamaları için hayata geçirdikleri 268 projenin gururunu yaşadıklarının altını çizerek; yeni dönemin de ilk sözünü yine aile kurumunu güçlendirecek bir adımla başlatmak istediklerini ve Sancaktepe'de yuvalarını kuran çiftlerin her daim destekçisi olacaklarını, aktardı.

Sancaktepe'de Başkan Şeyma Döğücü'den evlilik destek paketi

İkinci dönemin ilk sözü Sancaktepe Evlilik Paketi'nin, başvuru şartlarını sağlayan her Sancaktepeli yeni evlenecek çifte destek mahiyetinde verileceğini ve paketin içerisinde 1 adet çamaşır makinesi, Sancaktepe Kadın Meslek Edindirme Kursları'ndaki (SAKA) kadınların el emeği göz nuru ürünlerinden hazırladıkları ev tekstil çeyiz paketini ve kahvenin kırk yıllık hatırına binaen 1 adet kahve makinesini kapsadığını, belirtti.

Organizasyonda nikahları kıyılan ve hediye takdimleri gerçekleştirilen 14 çift, Başkan Döğücü'ye teşekkürlerini sundular.

Sancaktepe'de Başkan Şeyma Döğücü'den evlilik destek paketi

Kaynak: Haberler.com / Politika

Sancaktepe Belediye Şeyma Döğücü Sancaktepe Yaşam Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title