Haberler

Sahalara geri dönen Kılıçdaroğlu, arkasındaki yazıyla mesaj mı verdi?

Güncelleme:

Genel başkanlığı bıraktıktan sonra ilk kez halkın içine karışan Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Yıldız Sanayi Sitesi'ne giderek esnafla bir araya geldi. Paylaşılan bir fotoğrafta dükkanın duvarındaki "Bir daha bu yolları aynı hevesle öyle bir yürürüm ki şok olursun" yazısı dikkat çekti.

Yerel seçim için geri sayım ederken eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ofisinden çıkarak Ankara'da Yıldız Sanayi Sitesi'nde esnafla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinde dükkanın duvarındaki yazı dikkat çekti.

Kurultay sonrasında bazı açılış ve törenlere katılan Kılıçdaroğlu, Ankara Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki çalışma ofisinde ziyaretçilerini kabul ederken ilk kez sokağa çıktı ve esnaf ziyareti yaptı. Kılıçdaroğlu esnaflara simit götürürken, esnaflar da çay simit ve peynir ve domates ikram etti.

Sahalara geri dönen Kılıçdaroğlu, arkasındaki yazıyla mesaj mı verdi?

"SİYASETE DEVAM" MESAJI

Esnaflarla sohbeti sırasında siyaseti bırakmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Siyasetin giriş kapısı vardır ama çıkış kapısı yoktur. Girdik tamam, çıkmak istesen de çıkamıyorsun. Memleketin dünya kadar sorunu var ilgilenmek zorundasın. Görüş beyan etmesen bile bakmak, öğrenmek, konuşmak, dinlemek zorundasın. Vatandaşın derdi nedir diye ilgileneceksin.. Ortam değişiyor, insanlar değişiyor, dertler değişiyor. Bu değişimi siyasetçinin de izlemesi lazım. Rahmetli Süleyman Demirel de Cumhurbaşkanlığını bıraktı ama siyaseti bırakmadı" ifadelerine yer verdi.

Sahalara geri dönen Kılıçdaroğlu, arkasındaki yazıyla mesaj mı verdi?

ARKASINDAKİ YAZI DİKKAT ÇEKTİ

Kılıçdaroğlu'nun esnafla buluşmasında bir detay ise dikkatlerden kaçmadı. Ziyaretle ilgili paylaşılan fotoğraflardan birinde Kılıçdaroğlu'nun hemen arkasındaki duvarda "Bir daha bu yolları aynı hevesle öyle bir yürürüm ki şok olursun" yazısı yer alıyordu.

Haberler.com / Abdurrahim Efe - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Gündem Politika Haberler

500

Yorumlar (40)

SMMM:

AKILLI İNSAN SANA DESTEK OLMAZ PARTİYİ MAHVETTİNİZ ÖZGÜR ÖZEL DE DAHİL.

499
101
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Smmm:Özgür özdem CHPnin kuruluşundan beri partinin başına getirilen en kötü başkan.

yanıt258
yanıt28
Mustafa Kinali:

Sen kendi aklini bi tast ettir Akilsiz

yanıt42
yanıt141
Şerif Ali:

DEMOKRASI, HAK HUKUK ADALET İÇİN ÇOK UĞRAŞTIN AMA AKP VE AKP MEYASININ YALAN DOLAN HABERLERİYLE BAŞ ÇIKAMADIN.

163
284
yanıtYanıtla
Sinan Meydan:

Hahahhahah

yanıt116
yanıt34
Ebu Huzeyfe:

Adamı chp emekli etti ama :) sahip çıksaydınız adama madem Alevi diye attınız bir köşeye ! Piroya oy vermedim ama iyi insandır adam öyle gönderilmez ayıp ettiniz adama chp kitlesi cok nankör

yanıt147
yanıt29
girilmez:

Niye halk tv ye verdikleri 2 milyon yetmemiş mi haber yaptırmak için

yanıt119
yanıt27
Ahmet AKGÜL:

farkında değildim yazının diyecek, aynı seccadeye basıpta görmedim dediği gibi. seni gidi seniiiiii.

227
90
yanıtYanıtla
hepdoğruyusöyleyenbiri:

Merak etme yiğidim senin açtığın yolda, gösterdiğin hedefte durmadan yürüyor ÖZEL. Hep beraaber partiyi bitirmek için çok çalıştınız hakkınız ödenemez....

206
29
yanıtYanıtla
GAGS:

kankisi bunu özlemiş ya, kolları sıvadı geri dönecek yine..

120
29
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title