Haberler

Saadet Partisi'nin Ankara, Çubuk Belediye Başkan Adayı Süleyman Haksever Kimdir?

Güncelleme:

Saadet Partisi'den 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ankara, Çubuk Belediye Başkan Adayı olan Süleyman Haksever kimdir? kaç yaşındadır? Nerelidir?

Saadet Partisi'nin Ankara, Çubuk Belediye Başkan Adayı Süleyman Haksever oldu. Peki, Saadet Partisi'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ankara, Çubuk Belediye Başkan Adayı olan Süleyman Haksever kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

SÜLEYMAN HAKSEVER KİMDİR?

Süleyman Haksever, 1959 yılında Ankara, Çubuk İlçesi'nde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Ankara Aydınlıkevler Ticaret Lisesi'nde tamamladı. Gazi Eğitim Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdi. Kısa dönem askerliğini Denizli'de yaptı. Bir dönem Çubuk Belediye Başkanlığı yaptı. Halen Ankara Büyükşehir Bel-Pa Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunuyor. Süleyman Haksever, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Ankara, Çubuk Belediye Başkan Adayı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Süleyman Haksever Ankara Çubuk Ankara Çubuk Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title