Haberler

Perinçek'ten Akşener'in 6'lı Masa'ya geri dönmesine dikkat çeken yorum: ABD krize el koydu, İYİ Parti açıkta kaldı

Güncelleme:

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Meral Akşener'in tarihi resti sonrası 6'lı Masa'ya geri dönmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Akşener'in ABD'nin dayatmasıyla masaya tekrar oturduğunu söyleyen Perinçek, "ABD krize el koydu. Altılı Masa'nın yalnız Cumhurbaşkanı adayı değil, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları da CHP'li oldu. İYİ Parti açıkta kaldı" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkıp 6'lı Masa'dan kalkan İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la yaptığı görüşmenin ardından Millet İttifakı'na geri döndü. 6 lider Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya eksiksiz katıldı.

"YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NA CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI ÖNERİLDİ"

Yaşanan gelişmelerin ardından kameraların karşısına geçen İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Genel Başkanımız Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüştü. Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın seçilecek 13'üncü Cumhurbaşkanı'nın iki Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmaları konusundaki önerilerini iletti. Sayın Akşener, Saadet Partisi'ndeki Millet İttifakı toplantısına katılacak. Milletimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

PERİNÇEK'TEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Akşener'in 6'lı Masa'ya dönmesinin ardından Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, konu hakkında üst üste paylaşımlar yaptı. Perinçek, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

ABD krize el koydu. Ankara'daki Gizli Karargâh karar verdi. Ankara'da, tıpkı Ergenekon-Balyoz sürecinde olduğu gibi, tertipleri planlayan ve yönlendiren bir Gizli Karargâh kuruldu. Karargâhta yabancı operasyon şefleri ve FETÖ artıkları bulunuyor. Karargâh, kirli elini stadyumların içine kadar uzatıyor ve çeşitli kargaşalık planları tertipliyor. Kılıçdaroğlu ve Akşener bu karargâhla iletişimlerini, dinlenmeyen mekanlardan kendi kurmaylarına da haber vermeksizin yürütüyorlar.

Perinçek'ten Akşener'in 6'lı Masa'ya geri dönmesine bomba yorum: İYİ Parti açıkta kaldı

"ABD'NİN DAYATMASIYLA MASAYA DÖNDÜ"

Gladyo Kraliçesi Meral Akşener'e karar tebliğ edildi. Altılı Masa'yı kurtarma önerisi, masayı deviren Akşener'e yaptırılarak, kendisine onurunu sözümona kurtaran bir rol verildi. Meral Akşener, Altılı Masa'dan İYİ Parti'nin varlığını sürdürme refleksiyle kalkmıştı. Bu kez ABD'nin dayatmasıyla masaya döndü.

"İYİ PARTİ'NİN HDP-PKK İLE İTTİFAKI SÜRÜYOR"

Altılı Masanın yalnız Cumhurbaşkanı adayı değil, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları da CHP'li oldu. İYİ Parti açıkta kaldı. Bu çözümle Akşener'in partisi HDP ve PKK'nın yanındaki konumunu sürdürdü. İYİ Parti'de şimdiden büyük hayal kırıklığı ve itiraz sesleri yükseliyor. İstifa dalgası başladı. Böylece MHP'yi bölme operasyonuyla kurulan İYİ Parti'nin kullanım süresi dolmuş oldu. Operasyon bitti, operasyon partisi de bitiyor.

Perinçek'ten Akşener'in 6'lı Masa'ya geri dönmesine bomba yorum: İYİ Parti açıkta kaldı

"İMAMOĞLU VE YAVAŞ'IN İDDİALARI BİTİRİLDİ"

İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları İmamoğlu ve Yavaş'ın Kılıçdaroğlu'na isyanları kontrol altına alındı. İki Belediye Başkanının seçim sonrasında Kılıçdaroğlu'na rakip olma olanakları da yok edildi.

Perinçek'ten Akşener'in 6'lı Masa'ya geri dönmesine bomba yorum: İYİ Parti açıkta kaldı

"İMAMOĞLU VE YAVAŞ KILIÇDAROĞLU'NUN YENİLGİSİNİ PAYLAŞMAYI GÖZE ALDI"

İmamoğlu ve Yavaş, Kılıçdaroğlu'nun atayacağı yardımcı konumlarına razı edilerek, iddiasız konuma itildiler. Atanacak adamlar, atayan adamı kuşatamaz. İki Başkan, Kılıçdaroğlu'nun yenilgisini paylaşmayı göze aldılar. ABD Altılı Masanın dağılması tehlikesini şimdilik bertaraf etmiş oldu. FETÖ, PKK ve HDP bayram yapıyor."

Perinçek'ten Akşener'in 6'lı Masa'ya geri dönmesine bomba yorum: İYİ Parti açıkta kaldı

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Meral Akşener Doğu Perinçek Altılı Masa İYİ Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Murat Kılıç:

İyi partililer kalkın masadan . Hayır vazgeçtik oturun masaya. İşte iyi partililerin hayatları tamda bu şekilde. Hdp bir zamanlar bizim sayemizde o koltuklara oturuyorsunuz derken ne kadarda haklıymışlar

454
291
yanıtYanıtla
Murat Aktuğ:

:D buda konuşuyorsa bişey diyemem

282
184
yanıtYanıtla
Selehattin Adiguzeloglu:

Bir konuda katılmamak mümkün değil, hiç kimse kendi hür iradesiyle onurunu ve gururunu hiçe sayıp 3 gün önce masada konuşulan herseyi deşifre edip zehir zemberek sözler işiterek kalktığı masaya kedi gibi dönmez üstelik te masanın adayı değişmemiş ve de değişmeyecekken .

242
60
yanıtYanıtla
Sincap:

Sen neymişsin be abi

yanıt3
yanıt4
ERKAN :

bu adamda herşeyi abd ye bağlıyor

137
109
yanıtYanıtla
Bay Che:

Perinçek ne diyorsa karşıya bahis yapin

130
93
yanıtYanıtla
Doğrucu Mahmut:

Ölünce ABDye gömelim de rahatla:))

157
64
yanıtYanıtla
Kelaloğlu:

Belliki aklın .fikrinde sen de kalsın.

yanıt3
yanıt4
fisher:

yazdıklarını okumadım bile çunku bu adamın bir kez bile akla selim bir konuşmasını duymadım.. yıllardır bişey olamamış böyle gidiyor. Bunlar Türkiyeye sadece yük oldu hiçbir faydaları yok..yazık..konuşsun dursun...:)

30
26
yanıtYanıtla
Cengiz:

Bu ne konuşuyor halâ ya

30
20
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title