Haberler

Para sayma görüntüleri canlı yayında İmamoğlu'na soruldu: Bizimle bir ilgisi yok

Güncelleme:

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntüleri konuk olduğu canlı yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na soruldu. İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in yer aldığı görüntüleri sosyal medyadan izlediğini belirten İmamoğlu, "Yaftalamak, karalamak üzerine saldırı. 'Bir şey bulduk Ekrem'e nasıl zarar veririz?' diye girişim yapıldı. Ekrem İmamoğlu ile İBB ile bir ilgisi yok" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, konuk olduğu Habertürk canlı yayınında kamuoyunda çok tartışılan "para sayma" görüntüsüne ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"BEN DE SOSYAL MEDYADAN GÖRDÜM"

Görüntüleri sosyal medyadan izlediğini belirten İmamoğlu, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis üyemiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı. Bu konulara bu iktidar alıştırdı. Her seçim öncesi bir kumpas, bir iftira. 2019 yılında CHP İl binasının alınması üzerine bir görüntü. Sonuçta ben de sosyal medyadan gördüm ve sizin gibi 'bu nedir' dedim. Günün sonunda bir baktım, 'kurultayda birilerine verilecek paraların görüntüsü' şu, bu vs. Ramazan'ın ilk gününe 2019'undaki gibi seçimin iptal edilişi gibi hiç yakışmayan bir iş. 4,5 yıl önceki görüntüden malzeme çıkartma çabası.

"BENİ İLGİLENDİREN TARAFI ŞU..."

Televizyonda konuşan gazeteciler 'çok yeni görüntü' dedi. Orada il yöneticisi var, onların beyanı var, il başkanlığının açıklaması var. O dönemin il başkan yardımcısı var. İl başkanının basın danışmanı var. Günün sonunda açıklamaları il başkanlığı yaptı. Beni ilgilendiren tarafı şu, bir binanın alınması meselesi yüzünden işi Ekrem İmamoğlu'na götürmek. İşi İBB'ye götürmek. Bir konu vardır, sorarsınız.

Para sayma görüntüleri canlı yayında İmamoğlu'na soruldu: Bizimle bir ilgisi yok

"ORASI BİR HUKUKÇUNUN OFİSİ"

Böyle bir yaftalamak, karalamak üzerine saldırı. 'Bir şey bulduk Ekrem'e nasıl zarar veririz?' diye girişim yapıldı. Ekrem İmamoğlu ile İBB ile bir ilgisi yok. Tabii bir iş öyle olmaması gerekirdi. Anlatılana göre o gün yapılan tapu işlemi var. İşlemde verilen kapora süreci var. Orası bir hukukçunun ofisi. Hukukçunun bunu servis etmesi meselesi var.

"İDDİANAME YAZAR GİBİ KONUŞTU"

Adalet Bakanı çıktı, iddianame yazar gibi konuştu. Bu işlerde en son Adalet Bakanı konuşur. Birkaç saat ara vermeden sağolsun iddianameyi yazdı. Orada tapu işlemi öncesi bir olay var. Usul açısından hatalı, eksik.

Para sayma görüntüleri canlı yayında İmamoğlu'na soruldu: Bizimle bir ilgisi yok

"İL BAŞKANI DA SÜRECİ YENİ ÖĞRENDİ"

Günün sonunda ben şurasındayım meselenin topyekün saldırı düzeni içerisinde Ekrem İmamoğlu'na bir leke sıçratalım. İl başkanı da süreci yeni öğrendi. Muhtemelen bu burada bitmez. Bir leke atıyorlar. Bizim hakkımızda dava açıldı, bekliyor duruyoruz. İstinafta yatıyor, bakalım hayırlısı."

NE OLMUŞTU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bazı sosyal medya hesaplarında, " Fatih Keleş'in CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para destelerini sayarken çekilen görüntüleri ortaya çıktı." notuyla paylaşılan görüntülere ilişkin maddi gerçeğin ortaya çıkarılması, suç ve suç unsuru bulunup bulunmadığının tespit edilmesi amacıyla resen soruşturma başlatmıştı.

Para sayma görüntüleri canlı yayında İmamoğlu'na soruldu: Bizimle bir ilgisi yok

Soruşturma kapsamında CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş ile eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve CHP İstanbul İl Başkanlığının eski basın danışmanı Can Poyraz'ın, bilgilerine başvurulmak üzere savcılığa çağrıldığı öğrenilmişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Fatih Keleş İstanbul Spor Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

Goethegitme:

Ekoo ondan haberin yok bundan haberjn yok

145
119
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Paralar benim dokunmayın başkanıma, yapraklarda alkışlıyor zaten...

yanıt16
yanıt3
Hek Tor:

Komodo Ejderi küçük avlarla karnını doyuramadığı için ve açgözlü olduğundan gözü hep büyüklerdedir... Büyük avları altetmeye GÜCÜ yetmediğinden tüm canlılar için son derece tehlikeli olan SALYASINI kullanır, bir ısırık o salyayı ve içeriğindeki bakterileri avına bulaçtırmaya yeterlidir. Sonra avının hastalanıp güçsüz düşmesini bekler ve amacına erişip onu güçlü dişleri ve çenesiyle parçalayıp yer. SALYASI onu hayatta tutan tek şeyidir...

yanıt0
yanıt0
Zafer Karabalik:

Kimle ilgili var mı bilen ?

124
71
yanıtYanıtla
Beşiktaşlı Genç:

İstanbul'da 5 yılda cemaatçilere ve tarikatçılara İstanbullunun 1 kuruşunu yedirmedi. Kaçak yapıları temizledi, rantçıları engelledi. BİZ EKREM BAŞKANDAN RAZIYIZ. TAM YOL İLERİ

46
120
yanıtYanıtla
Aydın AKAR:

Tarikatçılara cemaatçilere yerdirmedi... kar yağdığında İngiliz büyükelçisine yedirdi...mnevi babası Kemal Kılıçdaroğlu'nu devirmek için CHP delegelerine yedirdi...5 yıldır iş yapıyormış gibi göstererek dansçılara, traollere ve fondaş medyaya yedirdi de yedirdi... temel atmama töreni yaptı haliçi müsilajla yedi.. İsparkı PKKlılarla yedi... İETTyi CHPlilerle yedi... 5 yıldır yedi ve yedirdi.. en sonunda İstanbulluların aklını yedi...

yanıt14
yanıt4
Nilay Durmaz:

Henüz havale EFT nin bulunmadığı yıllar adam haklı dağılın.

111
22
yanıtYanıtla
Ayhan Kökemli:

2011 de otomobil aldım,havalede,eft de vardı.2019 dan bahsediliyor.

yanıt1
yanıt1
Alperen:

Ekoya kızmayın ona Bodrumu,uludağı tatil yörelerini sorun niye bilmediği yerden soruyorsunuz,yüzüne bakıncabile güven vermiyorsun Fırıllldaakeko.

92
33
yanıtYanıtla
Ali :

Bunlar eskidi be kardeş. Yeni bir şey de bulamıyorsunuz eleştirecek. Aynı lafı çevirip çevirip duruyorsunuz. Yeter öğğkk geldi be!

yanıt5
yanıt13
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title