Haberler

Özgür Özel'e soğuk duş! "31 Mart'ta Erdoğan'a oy var mı?" sorusuna beklemediği bir yanıt aldı

Güncelleme:

31 Mart seçimleri kapsamında Isparta ve Burdur'un ardından Antalya'yı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gazipaşa mitinginde dikkat çeken bir olay yaşadı. Mitinge katılanlara "31 Mart'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy var mı?" diye soran Özel, "Var" yanıtını aldı. Aldığı yanıt üzerine durumu toparlamaya çalışan Özel, "Yok işte yok" diye bağırdı. Mitingde çekilen görüntüler sosyal medyada da büyük ses getirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimleri öncesi mitinglerine hız kesmeden devam ediyor. Isparta ve Burdur'un ardından Antalya'da Gazipaşalılarla bir araya gelen Özel'in mitinginde yaşanan bir olay kısa sürede gündem oldu.

KALABALIKTAN ŞAŞIRTAN YANIT

Miting alanındaki kalabalığa seslenen Özel, "31 Mart'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy var mı?" diye sordu. Hiç beklemediği bir yanıt alan Özel'e CHP'liler "Var" ifadesiyle yanıt verdi.

GÖRÜNTÜ KISA SÜREDE GÜNDEM OLDU

Yaşadığı şaşkınlığı gizlemeye çalışan CHP lideri Özel, "Yok işte yok" diye bağırdı. Antalya mitinginde yaşanan bu olayın görüntüleri sosyal medyada da büyük ses getirdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Gazipaşa Isparta Antalya Burdur Gündem Politika Haberler

500

Yorumlar (45)

Ømer Cinar:

Allah dedirtiyor iste .... Bu özeldende bi cacik olmaz

490
72
yanıtYanıtla
Mevlüt:

Akp seçmenine koyun diyenlere sormak lazım siz acaba nesiniz

425
57
yanıtYanıtla
Vatansever:

Dur ben söyleyeyim etini Müslümanların yemesi haram doğaya hiçbir faydası olmadığı gibi Çiftçilere büyük oranda zarar verir

yanıt32
yanıt8
ramazan çelik:

bunlardan ala koyun mu olur.

yanıt13
yanıt3
Blackened:

Özgür Özel ile meydanlar arasında büyük sıkıntı var, iletişim problemi var. Bu ikinci evet vukuati oldu mitinglerinde. Bu adam CHP genel başkanı olamaz! Olmamalı

296
26
yanıtYanıtla
Zafer Gönç:

Tamam sen kimi istiyorsan onu yapalım troll...

yanıt21
yanıt123
Blackened:

Zafer sen bilirsin, piro dedenle de bir yol olmaz dedik dinlemediniz, siz koyunlugunuza doymayin bize hava hoş:)) Muharrem İnce adam gibi liderdi, adamı rezil rüsva ettiniz. Size uygun lider söylesek çok umurunuzda olacak sanki bal kabağı:)

yanıt5
yanıt0
Bidüşün:

Zafer sen memnunmusun özgürden? muhalefet çok güçlü vizyonlu milli olmalı, yok malesef kardeşim bu ülkenin ciddi bir muhalefet sorunu var, millet sırf erdoğana vermemek için istemeye istemeye chp ye oy veriyor

yanıt46
yanıt5
Snn Aksu:

Komik olmuş

197
15
yanıtYanıtla
Bükücü:

Uleyn ne güldüm be Allah affetsin :)))

154
13
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title