Haberler

Özgür Özel'den canlı yayında gazeteciye tepki: Bu kadar uzun bir sorudan sonra reklama gidilmez

Güncelleme:

CHP lideri Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında gazetecinin uzun bir sorudan sonra reklama gitmek istemesine tepki gösterdi. Uzun ve yorum içeren bir sorudan sonra reklama gitmenin doğru olmadığını ifade eden Özel, "Buradan şimdi giden olacak bilmem ne olacak... O zaman böyle soruları daha kısa sorup, cevabı daha kısa alıp reklama öyle gitmek lazım" dedi.

CHP lideri Özel, katıldığı canlı yayında uzun bir soru sorduktan sonra reklama giden gazeteciye tepki gösterdi. Özel, "Buradan şimdi giden olacak bilmem ne olacak... O zaman böyle soruları daha kısa sorup, cevabı daha kısa alıp reklama öyle gitmek lazım" ifadelerini kullandı.

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere artık sayılı günler kalırken siyasiler de çalışmaları hızlandırdı. Bu doğrultuda CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'nin "Gündem Özel" yayınına katılarak gazetecilerin sorularını yanıtladı.

SORU SONRASI REKLAMA GİTMEK İSTEYİNCE TANSİYON YÜKSELDİ

Yayın sırasında gergin anlar da yaşandı. Gazeteci Şirin Payzın, Özel'e "Muhalefet inanılmaz görünüyor. Ve üstüne üstlük İYİ Parti sürekli CHP ile kavga ediyor. 'Bu muhalefetten bir şey olmaz' algısı olanlar için sizin için de bir dezavantaj değil mi? Meral Akşener'in sürekli olarak geçmişe referans vermesi, oradaki hesabın bir türlü kapanamıyor olması ve genel merkezin siyasetinde 'Biz bu ülkenin geleceğine talibiz' söyleminin sert bir şekir ortaya konulamıyor olması" diye sordu.

Soru bitince yanıt vermeye başlayan Özgür Özel'in sözleri Payzın'ın "Pardon, cevabı reklamdan sonra alacağız" sözleriyle kesildi.

Duruma tepki gösteren Özel, "Bu doğru bir şey değil. Yani bu kadar uzun ve yorum içeren sorudan sonra.. Buradan şimdi giden olacak bilmem ne olacak... O zaman böyle soruları daha kısa sorup, cevabı daha kısa alıpreklama öyle gitmek lazım" dedi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

3.Sayfa Medya Politika Haberler

500

Yorumlar (17)

Blackened:

Bunlar kendi çalıp kendi oynadıkları kanalda bile birbirini idare edemiyor, ülkeyi nasıl idare edecekler;))

410
246
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Cambaza bak haberi.

yanıt50
yanıt32
Mustafa TekkaleMMM:

Adam haklı

391
81
yanıtYanıtla
Hüseyin Kılıç:

Yahu arkadaş bunlardan bi cacık olmaz ülke adına bir tek projeleri varmı hani bu ülke bunlara emanet edilirmi bunlara oy verenin aklından şüphe etmek lazım

251
206
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Hüseyin Kılıç:haklısın bunlardan cacık olmaz dediğin gibi.22 yıldır yönetenlerden de olmadı.denenmemişi denemek daha akıllıca olacaktır o zaman.cacıgı kim iyi yapıyor diye bir araştıralım.

yanıt200
yanıt166
Mehmet Vatandaş:

Asıl genel seçimlerle yerel seçimleri bilmeyenin aklından şüphe ederim bu yerel seçim ülke adına ne projesi konuşulacak

yanıt35
yanıt15
Snn Aksu:

Eee hani basın özgürlüğü

146
204
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

ne alakası var basın özgürlüğü ile???

yanıt41
yanıt15
esrefpasali:

bu tur programlarda, sunucu baski yapmaya konuk dogru cevap vermeye calisiyor, reyting duser ama kisa net soru ve cevap reklamsiz, basinda ve sonunda reklam olabilir de suyunu cikartiyorsunuz 15 dakika reklam girildigi oluyor, izleyici soruyu unutuyor veya baska kanala geciyor,,,acaba reklam arasi cevap ariyor gibi dusunuyor.. soru icinde soru cevap icinde cevap, izliyeciye azap...

174
11
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

halksız tv olacağı bu

64
24
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title