Haberler

CHP lideri Özel'den açıklama var! Lütfü Savaş'ın ipi çekildi

Güncelleme:

31 Mart 2024 yerel seçimleri için adaylığı açıklanan ancak eleştirilerin odağında olan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş'la ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP lideri Özel, yaptırdıkları anketlere atıfta bulunarak Savaş'ın adaylığının geri çekileceğinin sinyalini verdi. Özel, "Anketler, Hatay'ın sesini duymazsak sıkıntıya girdiğimizi gösteriyor. Bir alternatif geliştireceğiz" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, günlerdir adaylığı tartışılan Lütfü Savaş ile görüşmesinden dakikalar önce Hatay'daki adaylık sürecine ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"HATAY'DA 5 ANKET YAPTIK"

NOW TV'ye açıklamalarda bulunan Özel, "CHP Lütfü Savaş ile devam kararı mı aldı?" sorusuna "Hayır, şöyle bir şey var. Biz Hatay'da yaşananları çok dikkatle analiz ediyoruz. Bazı yerde bir, bazı yerde iki anket yaptık. Hatay'da beş anket yaptık. Dedim ki 'Çok anket yaptık, Lütfü Savaş'ı aşan bir alternatif geliştiremedik.' Ölçmelere devam ettik, Hatay'a gittiğimizde 'Vatandaşın sesini duyduk' dedim" ifadelerini kullandı.

"LÜTFÜ BEYİ ARADIK, ULAŞAMADIK"

Lütfü Savaş ile görüşerek elindeki anket sonuçlarını paylaşacağını ifade eden Özel, "Son ana kadar en doğru adayı belirmek için en doğru anketi yaptık. Cumartesi gece anket geldi, Lütfü Bey'i aradık, ulaşamadık. Pazar sabahı arkadaşlarımız görüştü. Birazdan Lütfü Savaş ile de oturacağım, konuşacağım. Elimizdeki anketi Lütfü Bey ile de paylaşacağım" şeklinde konuştu.

"BİR ALTERNATİF GELİŞTİRİRSEK SEÇİMİ ALIYORUZ"

"O anket neyi söylüyor?" sorusu üzerine Özel, şöyle devam etti: "Bizim Hatay'da Lütfü Bey'in de desteğiyle, onayıyla birlikte bir alternatif geliştireceğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor. Bu şekilde davranmaz, Hatay'ın sesini duymazsak biraz sıkıntıya girdiğimizi gösteriyor."

GÖRÜŞME SONA ERDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Saat 10.40'ta başlayan görüşmede, Lütfü Savaş'ın önüne son yapılan anketin sonucunun konuldu. Görüşmede, adaylığının değişmesi için Lütfü Savaş'ı kırmadan ikna etmenin yollarının arandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Hatay Büyükşehir Belediyesi Lütfü Savaş Hatay Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Fake You hard:

Siz zaten sikintiya girmissiniz game of thrones olmhs chp hahah

182
70
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bu seçim sadece lütfunun değil komple cehp nin ipini çekecek milletimiz. göreceğiz inşallah hep beraber. başta da istanbulda

134
111
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

ac karnını cehp te doyurur bu kadar yırtınma tutşunun ucunu :))

yanıt13
yanıt25
Es Es:

Ülke bu kadar kötü yönetilirken hala baska partileri eleştiren amiplerle dolu bu ülke.

yanıt25
yanıt20
haksız mıyım:

sen tutmuşsun yavrum. eline versinler de beline dola tutannnnoşşş:)))

yanıt13
yanıt7
Tutankamon Hoca:

elinle tut agzınla yutarsın haklısın derim benden onay aldımmı sana kimse cüş diyemez :P

yanıt3
yanıt6
Ferdi Kerim:

Özgür Özel, siz Kemal Kılıçdaroğlu nu çok arattırırsınız

90
31
yanıtYanıtla
Poyraz Karayel:

vay be ne güzel koltuktu üzüldüm

93
14
yanıtYanıtla
Davud Doğrucu:

CHP Mevcut Antalya büyükşehir başkanı adayını değiştirmezse Antalyayı da kaybedecekler büyük ihtimalle

70
26
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Lütfü Savaş'ı aramıza yani fakir fukaranın arasına hoş geldinliyoruz. Ona iyi davranmalıyız. O'da bir insandır. (eninde sonunda) Merak etme Lütfü abi.. Siyasi insanların hayatı zordur. Onlar çalışır ancak biz rahatımıza bakarız. Rahatlığa ve güzelliğe Hoş Geldin. Biz çöplerden yemek bulup yiyiyoruz.. Merak etme yavaş yavaş sende bize alışırsın. Durum kötü DEĞİL. Umudu yani ümidini asla kesme.

34
35
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title