Haberler

Özgür Özel ilk kez anlattı: Hatay için Mert Fırat'la da görüştük

Güncelleme:

31 Mart seçimleri öncesi Hatay'da yaşanan adaylık tartışmaları hakkında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Oyuncu Mert Fırat'a "Seni ankete koyalım mı?" diye sorduklarını aktaran Özel, "Çok tatlıdır Mert, Hataylı. Mert dedi ki 'Abi 30 günde 28 gün turnem var, ne anketi?' Resmi bir teklif götürmedik ama parti meclis üyemiz veya MYK'dan olur alıp da bize söyleseydi ankete koyacaktık" dedi.

CHP lideri Özgür Özel, Tv100 yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özgür Özel, Hatay'da adaylık tartışması hakkında, "Mert Fırat ile konuştuk, ankete koyalım mı dedik, istemedi. Haluk Levent de değerlendirdi 'olmaz' dedi.

"ANKETE KOYMADAN KİMSEYİ ATAMAM"

Haluk Levent 'evet' deseydi ankete konulurdu. Haluk Levent meselesini şöyle anlatayım; 60 parti meclis üyemize dedik ki 'Hatay kritik, kafa kafayayız, aday değiştiği takdirde birtakım destekler almamız söz konusu ama ankete koymadan kimseyi atamam, temas ettiğiniz, aklınıza yatan kişilerle görüşün. Onay veren olursa bana bildirin, WhatsApp'tan bana yazın.' dedim, 'Ben ankete koyacağım onları, 1 haftanız kaldı' dedim.

"MERT '30 GÜNDE 28 GÜN TURNEM VAR' DEDİ"

İki ayda bir yapılıyor ya parti meclisi, biz şu ana kadar 3 ayda 13 parti meclisi yaptık. O kadar demokratik bir kanalı işletmeye çalışıyorum. Bu arkadaşlardan kimi çok farklı isimler, mesela Mert Fırat dediler. Mert Fırat ile de konuştuk, 'Seni ankete koyalım mı?' diye sorduk. Çok tatlıdır Mert, Hataylı. Mert dedi ki 'Abi 30 günde 28 gün turnem var, ne anketi?' Haluk Bey de değerlendirmiş, 'Olmaz' demiş. Resmi bir teklif götürmedik ama parti meclis üyemiz veya MYK olur alıp da bize söyleseydi ankete koyacaktık" diye konuştu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Mert Fırat Hatay Magazin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

sade vatandaş:

bunlar liyakat yerine magazini koymuşlar işi ehline verin diye ayet bile var ama bu ayete uyan kimse yok onlar bunu işi yandaşa verin diye anlıyorlar

164
8
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Millet sizlerden umut göremediği için 22 senedir aynı adama oy veriyor.

150
8
yanıtYanıtla
Babacan yalçın:

Otur sıfır…

118
5
yanıtYanıtla
Fatih :

chp nin belediyecilikten anlamadığının resmi dir bu. sanatçıcan belediyecilik bekleyemezsin. ben olsam en iyi belediyem hangisi ise hatay dan onu aday yapardım.

103
4
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

CHP nin eski genel başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ne demişti....Yalakadan sanatçı olmaz. Demişti. CHP den bir sürü magazin sanatçısı ya aday oluyor veya destek açıklaması yapıyor....Ne diyeceğiz buna..

88
3
yanıtYanıtla
Mehmet Mirdeslioglu:

Tabiki sanatçı değil yalakalar diyecegiz

yanıt38
yanıt3
Ahmet Yazıcı:

Bu demek oluyor ki kazanalım yeter gerisi boş . Hadi insanlar bu saçmalığa kapılıyor ama sen siyasi parti genel başkanısın nasıl yol bilmez iz bilmez insana şehri emanet edersin şaka gibi. Şu sanatçılara bir adaylık verme furyasından vazgeçilmeli

38
1
yanıtYanıtla
birgörüş:

Özel denenbaşkan efendi, yahu bir insanlara güven verecek dürüst düzgün doğru temiz siyaset yapacak bir kadro oluşturun. sürekli hükümete laf atmakla bu ülke ileri gitmez. Söyleyecek söz bulamayınca da Atatürk diyorsunuz. Atatürk de olmasa ortada parti olmayacak.

34
2
yanıtYanıtla
Umut Yağcı:

Vay bukadar boş bi yönetim olur mu hataya çıkaracak aday bulqmıyor 100 yıllık partii çapsızlığa bak bi adama diyemiyorlar sen aday degilsin halk seni istemiyor lütfü diyemiyorlar ülke yönetimine aday olan özğür bey bi belediyeye adam bulamıyor lütfüdende korkuyor :)

31
0
yanıtYanıtla
Ugur Eroglu:

CHP nin geldiği nokta rahmetli fatma ablanın Şişli macerası na döndü.özel o devirler geride kaldı be kardeşim sen neyin kafasını yaşıyorsun

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title