Haberler

Özgür Özel: Bedelli askerliğe kaçanlardan değil, Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil. Gerekirse bu vatan için canını vermeye razı olanlardan oy istiyoruz" dedi. Tartışma yaratan bu çıkış sonrası Özel'in 2018 yılında yaptığı "Bedelli askerlik uygulamasının Meclis'ten geçmesi gerektiğini düşünüyoruz" paylaşımı hatırlatıldı.

CHP lideri Özgür Özel, Manisa'da yaptığı konuşmasında " Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil. Gerekirse bu vatan için canını vermeye razı olanlardan oy istiyoruz" ifadelerini kullandı.

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere artık günler kalırken, siyasi partiler de sahadaki çalışmaları hızlandırdı. Bu doğrultuda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'nın Soma ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

ÖZEL: BEDELLİ ASKERLİĞE KAÇANLARDAN OY İSTEMİYORUZ

Burada yaptığı konuşmada Özel, bedelli askerlik yapanlarla ilgili tepki çeken ifadeler kullandı. Özel, "Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil. Gerekirse bu vatan için canını vermeye razı olanlardan oy istiyoruz" dedi.

Özgür Özel: Bedelli askerliğe kaçanlardan değil, Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz

ESKİ PAYLAŞIMI YENİDEN GÜNDEM OLDU

Öte yandan bu konuşmanın ardından Özgür Özel'in 2018 yılında attığı "Bedelli askerlik uygulamasının Meclis'ten geçmesi gerektiğini düşünüyoruz" tweeti yeniden gündem oldu.

Özgür Özel: Bedelli askerliğe kaçanlardan değil, Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Özgür Özel Türkiye 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (8)

Alperen:

Bak hele pinokyoyabak demle demlenir Türkiyeyi sevmekten söz ediyor sanainanan ahmakları Allah ıslaheylesin.

43
3
yanıtYanıtla
Metehan Eryilmaz:

Bu bay Kemali de arattı. Bir dediği diğerini tutmuyor.

35
3
yanıtYanıtla
Emre Erdogan:

Profesyonel Askerlik ve zorunlu 2 ay askerlik yeter. Ben 6 ay askere gittim işim darbe aldı nişanlımdan ayrıldım. Vergi ödüyoruz, istihdam yaratıyoruz yetmiyor mu ?

16
7
yanıtYanıtla
süleyman koç:

işini kurmadan zamanında askere gidersen,, zarar etmezsin....türkiyedeki istihtam dediğin şey çalıştırdığının sırtından geçinmeden başka birşey değil.. hal böyle iken senin askerlik yapman daha mantıklı

yanıt0
yanıt0
alaattin akcaalan:

Şimdi diyorki başkan,bedelli askerlik yapan chpli de olsa bana oy atmasın benim o oya ihtiyacım yok iyice saçmaladı bunlar…

21
2
yanıtYanıtla
Alkan Karaoglu:

Sende bedellisin belliki

yanıt3
yanıt12
sade vatandaş:

vatanını sevenler bedelini nakit olarak ödüyor ne demiş atalarımız parayı veren her Türk asker doğar fakirlerde nöbete marş marş

5
14
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Özgür. Türkiyeyi sevenler sana oy vermez. Ülkeye ihanet etmek isteyene oy verilmez. Sana oyu kavala ve demirtaş versin onlardan iste

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title