Haberler

"Özerkliği kabul edebiliriz" paylaşımı yaptı mı? Destici'den açıklama var

Güncelleme:

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'de çözüm sürecince "Özerkliği kabul edebiliriz" şeklinde paylaşım yaptığı iddialarına yanıt geldi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Destici, "Bu çamur bize yapışmaz, bu iftira biz de tutmaz. Bu sahtekarlığın planlayıcıları ve aracılarıyla yargı önünde elbette hesaplaşacağız" dedi.

Büyük Birlik Partisi Lideri Mustafa Destici, 9 askerimizin şehit olduğu saldırı sonrası Cumhur İttifakı'nda yer almayan muhalefet partilerini tek tek paylaşıp 'terör destekçisi' ilan etti. Bu gelişme sonrası sosyal medyada Destici'nin çözüm sürecinde paylaştığı öne sürülen bir tweet dolaşıma sokuldu. Bahsi geçen paylaşımda "Analar, babalar ağlamasın diye özerkliği kabul edebiliriz" ifadeleri yer alıyordu.

"BU ÇAMUR BİZE YAPIŞMAZ, BU İFTİFA BİZ DE TUTMAZ"

Büyük yankı uyandıran bu iddia sonrası gözlerin çevrildiği Destici'den açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Destici, "Öncelikle bizim, 'çözüm süreci' olarak adlandırılan uygulamanın öncesi ve sonrasındaki tavrımız net ve ortadadır. Terör örgütünün siyasi uzantılarıyla iş birliği içinde olanların, ya da işbirliği içinde olanlarla yol yürüyenlerin şehitlerimizi istirmar etmeleriyle ilgili son paylaşımlarımız üzerine, bu gece saat 02.00'de, hangi çevrelerden ve hangi ajanlar tarafından servis edildiğini bildiğimiz ironi bile olmayan 'sahte' tweet görüntüsüyle bize saldıranlar şunu bilsinler ki; bu çamur bize yapışmaz, bu iftira biz de tutmaz" dedi.

'Özerkliği kabul edebiliriz' paylaşımı yaptı mı? Destici'den açıklama varİşte dolaşıma sokulan o tweet...

"BİZE SALDIRANLARI DA NOT ETTİK"

Açıklamasının devamında konuyla ilgili yasal yollara başvuracağını belirten Destici, "Bu sahtekarlığın planlayıcıları ve aracılarıyla yargı önünde elbette hesaplaşacağız. Bu vatan haini, terör seviciler;Tarih ve millet önünde olduğu gibi, yargı karşısında da mahkum olacaklardır. Ayrıca bu çirkin operasyona sazanlık yapanları da, mal bulmuş mağribi gibi saldıranları da not ettik" ifadelerine yer verdi.

İşte Destici'nin paylaşımı;

'Özerkliği kabul edebiliriz' paylaşımı yaptı mı? Destici'den açıklama var

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Yargı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
title