Haberler

14 Aylık Halil'den Milletvekili Nazlıaka'ya Kavun Sürprizi

Güncelleme:

Maden şehidi İsmail Coşkun'un 14 aylık oğlu Halil Mert, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya meşhur Kırkağaç kavunu hediye etti.

Maden şehidi İsmail Coşkun'un 14 aylık oğlu Halil Mert, taziye ziyareti için Kırkağaç'taki evlerine gelen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya meşhur Kırkağaç kavunu hediye etti.

Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden maden şehitlerinin yakınlarına başsağlığı için Kırkağaç'a gelen ve şehit İsmail Coşkun'un baba evini ziyaret eden CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, 14 aylık Halil Mert'in kendisine meşhur Kırkağaç kavununu takdim ettiğini görünce hem şaşırdı hem de mutlu oldu. Halil'i bir an olsun kucağından indirmeyen CHP Milletvekili Nazlıaka, kavunun tadına bakarken, daha 14 aylıkken babasız kalan Halil Mert'ti öperek teşekkür etti.

Halil de, hem milletvekili Nazlıaka ile hem de CHP Kırkağaç İlçe teşkilatı üyeleriyle birlikte kavun yemenin keyfini çıkardı.

Halil Mert'in elinden Kırkağaç'ın meşhur kavununu alan Nazlıaka, "Tabi buranın kavunu meşhur ama şuanda ağzımızın tadı olmayınca, yüreğimizde kömür karası olunca, kavunun tadını hissedemedik" dedi.

Kırkağaç'ta zaman zaman kavunculuk işiyle de uğraştıklarını söyleyen şehit İsmail Coşkun'un kardeşi Recep Coşkun da şöyle konuştu: "Biz de kavunun yeri çok başkadır. Halil Mert de daha 14 aylık olmasına rağmen kavunlarının içinde büyüyor. Milletvekilimize kavunu o takdim etmek istedi." Halil Mert'in sevimli hareketleri, acılı ailenin az da olsa yüzünü güldürdü. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Aylin Nazlıaka İsmail Coşkun Halil Mert Kırkağaç Politika Güncel Haberler

title