Haberler

Ümit Özdağ'dan "Ne aldı da Erdoğan'ı destekledi?" sorusuna Sinan Oğan'ı küplere bindirecek yanıt

Güncelleme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Oğan'ın ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayıyken seçimlerin ikinci turunda Erdoğan'ı desteklemesiyle ilgili konuştu. Özdağ, katıldığı bir programda "Sinan Oğan, karşılığında ne aldı da Erdoğan'ı destekledi?" sorusuna "Almıştır herhalde... Almıştır herhalde" diyerek yanıt verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakı adayı olan Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklemesiyle ilgili ilk kez konuştu. " Sinan Oğan'ın kararı kendisini bağlar, bizim tasvip etmediğimiz bir karar. Bununla ilgili de net bir şekilde politikalarımızı ortaya koyduk." ifadelerini kullanan Özdağ, " Sinan Oğan, karşılığında ne aldı da Erdoğan'ı destekledi?" sorusuna "Almıştır herhalde... Almıştır herhalde" yanıtını verdi.

Özdağ, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki ikinci tur tutumuyla ilgili ilk kez konuştu. Bizim tasvip etmediğimiz bir kararSinan Oğan

OĞAN, İKİNCİ TURDA ERDOĞAN'I DESTEKLEMİŞTİ

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Zafer Partisi, Adalet Partisi, Ülkem Partisi ve Türkiye İttifakı Partisi tarafından kurulan ATA İttifakı, Sinan Oğan'ı Cumhurbaşkanı adayı göstermişti. Sinan Oğan, seçimler ikinci tura kalınca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı almıştı.

Özdağ, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki ikinci tur tutumuyla ilgili ilk kez konuştu. Bizim tasvip etmediğimiz bir karar

ÖZDAĞ: BİZİM TASVİP ETMEDİĞİMİZ BİR KARAR

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı Youtube programında Sinan Oğan'ın ikinci turdaki tutumuyla ilgili ilk kez konuştu. Özdağ, " Sinan Oğan'ın kararı kendisini bağlar, bizim tasvip etmediğimiz bir karar. Bununla ilgili de net bir şekilde politikalarımızı ortaya koyduk." ifadelerini kullandı.

Özdağ, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki ikinci tur tutumuyla ilgili ilk kez konuştu. Bizim tasvip etmediğimiz bir karar

"ALMIŞTIR HERHALDE"

Özdağ, "Çoğu kişi bunu söyledi. Sinan Oğan ne aldı da destekledi? Maddi ya da manevi herhangi bir şey aldı mı? Bunun ile ilgili yorumunuz olur mu?" sorusuna "Almıştır herhalde... Almıştır herhalde" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Zafer Partisi Ata İttifakı Sinan Oğan Ümit Özdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (43)

Ebu Huzeyfe:

Konuştu Yahudi Ümit

386
559
yanıtYanıtla
Bekir Özek:

Bi siz müslümansınız Allah'ın belaları.

yanıt146
yanıt52
FLOZOF:

hayırdır Arap Türkleri ayrıştırmaya mı çalışıyon

yanıt348
yanıt110
haksız mıyım:

ben müslüman bir türküm. ümit özdağ benden değildir. devlet bahçeli gibi türk bendendir. la ilahe illallah diyen bendendir.

yanıt177
yanıt226
haksız mıyım:

bekir çok acıttıysa geri çekelimmm.

yanıt33
yanıt75
Firat Tas:

Ebu huzeyfe Ebu ubeydeden haberin varmı hangi lağam çukurunda

yanıt19
yanıt33
AMATÖR ANALİST:

Dava derler davayı satarlar toprak tükenirse havayı satarlar mecnun hallerine bakıp aldanmayın menfaat görünce leylayı satarlar

378
37
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

hiç birşeyim yok diyordu şimdi bakın neleri var...

191
33
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Sen de yap seninde olsun.

yanıt14
yanıt79
Ahmet Gültekin:

Hayatında hayal edemediği varlıkları elde etmiş diyorlar yalnız benim ki bir duyum gerçeği taraflar bilir.

121
43
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title