Haberler

Özdağ için kullandığı ifade ile tepki çeken Gültekin Uysal, özür diledi

Güncelleme:

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın açıklamalarına yanıt verirken "istismara uğramış çocuk" benzetmesi yapan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, büyük tepki çekti. Konu kısa sürede sosyal medyada gündem olurken Uysal özür mesajı paylaşarak "Kastımı aşan çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum." dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın açıklamalarına verdiği yanıt bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

UYSAL'IN YANITI TEPKİ ÇEKTİ

Uysal, "Ümit Özdağ denen şeref yoksunu; çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile bir ömür boyu alnından, aklından ve ruhundan istesen de silemeyeceğin 'bir darbecinin çocuğu olma' travması ve instiyakla zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma iftiralar atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; Şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim!" dedi.

Özdağ için kullandığı ifade ile tepki çeken Gültekin Uysal, özür diledi

ÖZÜR DİLEDİ

Uysal paylaşımını silse de kullandığı ifadeler sosyal medyada büyük tepki çekti. Özdağ da söz konusu tweet'i paylaşıp "Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın yazıp sildiği twit. Seviye tespiti açısından burada kalsın: ya yazmayacaksın ya silmeyeceksin" dedi.

Uysal ise bir özür mesajı yayınlayarak, "Hakaret, tahrik ve iftirayı meslek edinmiş, neye ve kime hizmet ettiği malum @umitozdag tarafından zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma kasıtlı saldırılarına karşı kastımı aşan çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum." ifadelerini kullandı.

Özdağ için kullandığı ifade ile tepki çeken Gültekin Uysal, özür diledi

ÖZDAĞ NE DEMİŞTİ?

Özdağ, Millet İttifakı'nın açıkladığı ortak mutabakat metnini eleştirip dikkat çeken açıklamalarda bulunmuş ve "Altılı Masa'nın kurmaylarına soruyorum. Sizi, 'tarikat ve cemaatleri devletten çıkaracağız' demekten alıkoyan şey nedir? Said-i Nursi denen adamın müridi olan ortağınız Demokrat Parti Başkanı mı? Türkçe olimpiyatlarında boy gösterip cemaatlerin devlete sızmasına göz yuman diğer ortaklarınız Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu mu?" ifadelerini kullanmıştı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Gültekin Uysal Demokrat Parti Zafer Partisi Ümit Özdağ Çocuk Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Alkurt:

GIT SURDAN TERBIYESIZ, ISTISMARA UGRAMIS GARIBIM COCUKLAR ÜZERINDEN SIYASET MI YAPILIR, ALLAH SENI BILDIGI GIBI YAPSIN. BU GIBILERE KIM PARA VERIYOR NASIL PARTI KURABILIYORLAR. SIMDI BIR VATAN SEVER OLARAK PARTI KURMAYA KALKSAM, KURUS PARAM YOK...BU TERBIYESIZLER NASIL PARTI KURABILIYOR, ANLAMIYORUM.

60
9
yanıtYanıtla
ihtiyar:

her önüne geleni parti lideri yapıp bide böylesini kaale alıp masaya oturtturanlarında bundan farkı yok kimi şehit akrabasına küfreder kimi twiter da küfreder yaw bunları ciddiye alıp oy verenler olacak bu ülkede

57
5
yanıtYanıtla
Doğuş:

Siyaset hiç bir dönemde bu kadar çirkinleşmemişti

54
5
yanıtYanıtla
Ridvan Şeker:

Özür her ne kadar erdemlik olsa da, sizin seviyenizde yönetici vasfında olan kişiler yaptıkları yapacaklarının teminatı olarak görüldükleri için özre mahal gerektirmeyecek davranışlarda bulunmaları gerekir. Bel altı vurmak başa gelenin dışa vurumu olarak da değerlendirilebilir.

41
1
yanıtYanıtla
Ancinsan Toranaga:

Ve bu kafa yapısı ülkeyi yönetmeye aday vah ki vah

21
0
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Bütün hata Kılıçdaroğlu ve Akşener'de yaparsın ikili koalisyonu olursa olur, bu çer çöplere ne gerek var

12
0
yanıtYanıtla
saziye ceyhan:

Ülkemizde şu sıralar en çok duyduğum özür giriş kalıpları: Kastımı aşan/kastını aşan/kastınızı aşan/kastlarını aşan

9
0
yanıtYanıtla
Alkurt:

Saziye, COK güzel yorum, güldürdün beni sag ol

yanıt0
yanıt0
Hacı Şembeki:

Sayın uysal in özür dilediği sözler...Tamda Ümit Özdağ tipi siyaset cümleleri....

2
4
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

:Yahu her kimsen sayın Uysal aynı tweeti sana yazdığımı kabul et. Yarın özür diler geri alırım:)

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title