Haberler

Oyunu Ankara'da kullanan Bahçeli'nin yüzündeki morluk ve şişlikler dikkat çekti

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oyunu Ankara Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bahçeli'nin omuz askısı ile yüzündeki morluk ve şişlikler dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Anıttepe Ortaokulu'nda sandığa giderek oyunu kullandı. Bahçeli'nin yüzündeki belirgin morluklar dikkat çekerken konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

KURULTAY ÖNCESİ OMZUNU BURKMUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi17 Mart'ta Ankara Spor Salonu'nda 14. Olağan Büyük Kurultayını gerçekleştirmişti. Devlet Bahçeli'nin, kurultay konuşması için sahneye çıktığında omuz askısı taktığı görülmüştü.

MHP'nin X hesabından yapılan paylaşımda,"Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun." ifadelerini kullanmıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yüzüne ne olduğu merak konusu oldu.

Oyunu Ankara'da kullanan Bahçeli'nin yüzündeki morluk ve şişlikler dikkat çekti

Oyunu Ankara'da kullanan Bahçeli'nin yüzündeki morluk ve şişlikler dikkat çekti

Oyunu Ankara'da kullanan Bahçeli'nin yüzündeki morluk ve şişlikler dikkat çekti

Oyunu Ankara'da kullanan Bahçeli'nin yüzündeki morluk ve şişlikler dikkat çekti

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli Anıttepe Anıttepe Ankara MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı? 1 Mayıs'ta Taksim kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim açık mı, yasak mı?
500

Yorumlar (43)

Şeref Sarpkaya:

geçmiş olsun Allah iyilik inşallah

111
243
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Cumhur ittifaki komple morardı.

yanıt7
yanıt7
Ata_Mete:

Seçim sonuçlarına hazırlık bu.,hani "Zaten düşmüştü,seçimle ilgisi yok" diyebilmenin yöntemi

yanıt25
yanıt9
Fatih Konyalı:

Geçmiş olsun genel başkanım.İnsanlıktan nasibini almayanlar bir gün aynı şeylerin başına gelebileceğini görmezden gelenlere inat sizi Allah bu milletin başından eksik etmesin..

70
208
yanıtYanıtla
Süleyman Şanalır:

MHP de başka lider vasfı taşıyan kimse yok mu

211
18
yanıtYanıtla
Anonim:

Sinan Ateş Vardı Suikaste Uğradı

yanıt21
yanıt0
Mehmet Varol:

mükremin askerede gitmedi tecilli

yanıt38
yanıt7
Can Bilir:

İçki, sigara , uyusturucu ….gibi politikada(rant) ayni bagamli sınıfına alınmalı. İlle hasteneye yatmadan birakmiyorlar. Şimdiye kadar kötü alışkanlığını yenen az kişi gördüm.!!! Çoğuda aşırı dozdan ya felç yada.,,,o kadar ah alan ( bu dünyada dürüstlüğünü göstermemiş )nereye gider bilinmez, yoruma açık….!

yanıt8
yanıt0
Tekin Serdar Kaya Oglu:

Noterler, Altmış beş yaş üstü kişilerden, hukuki işlemler için ilgili dairelerden (noter, tapu) rutin olarak sağlık raporu (akli meleke) istenmekteyken 80-90 yasında kişiler, devlet adına karar veriyor.. Neyin savaşı bu ?

170
6
yanıtYanıtla
Abdurrahman Dogru:

Daha ayakta duramayan bu tur Insanlar ulkenin gelecegi ile oynuyorlar.

157
11
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title