Haberler

Osman Gökçek'in sözleri Meclis'te tansiyonu yükseltti: Babasını görevden alanlar oğlunu alkışlıyor

Güncelleme:

TBMM'de İçişleri Bakanlığı bütçesi üzerine AK Parti grubu adına konuşan Ankara Milletvekili Osman Gökçek'in, CHP'yi suçlayan sözlerini AK Parti sıraları alkışlarla destekledi. Gökçek'in sözlerine tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "Babasını görevden alanlar oğlunu alkışlıyor. Bugünler geçecek, bu memleket hukuk devleti olacak, bunların hepsinin hesabını Gökçek ailesinden şakır şakır soracağız'' dedi.

TBMM'de İçişleri Bakanlığı bütçesi üzerine AK Parti grubu adına Ankara Milletvekili Osman Gökçek konuştu. Gökçek, konuşmasında CHP'yi suçlayıp AK Partililerden alkış alınca CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın "Babasını görevden alanlar oğlunu alkışlıyor. Bugünler geçecek, bu memleket hukuk devleti olacak, bunların hepsinin hesabını Gökçek ailesinden şakır şakır soracağız" dedi.

OSMAN GÖKÇEK'İN SÖZLERİNE CHP'Lİ İSİMDEN SERT YANIT

Meclis'teki bütçe görüşmeleri sırasında konuşan Ankara Milletvekili Osman Gökçek'in CHP'yi suçlayan sözleri sonrasında AK Parti sıralarından alkış sesleri yükseldi. Gökçek'in sözlerine yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın "Babasını görevden alanlar oğlunu alkışlıyor. Bugünler geçecek, bu memleket hukuk devleti olacak, bunların hepsinin hesabını Gökçek ailesinden şakır şakır soracağız.

"ANKARA'YI PARSEL PARSEL SATMIŞ BİR AİLESİNİZ"

Beyefendinin babası hâlâ Ankara Büyükşehir Belediyesinin evinde oturuyor, yıllarca belediyenin aracını iade etmedi, Ankara'yı parsel parsel sattılar. FETÖ'yle irtibatı ortada ama utanma olmadığı için hâlâ konuşuyor. Osman Gökçek adında TBMM'de koltuk işgal eden bir kişiye cevap vermek zorunda kaldığım için çok mutsuzum. Gökçek ailesinin CHP'ye söz edebilme haddi olamaz. Siz Ankara'yı parsel parsel satmış bir ailesiniz. Hukuk devletinde sen de baban da sadece yargılanırsınız ve hapiste ömrünüzü geçirirsiniz."

Osman Gökçek'in TBMM'deki sözleri CHP'lileri kızdırdı: Hesabını şakır şakır soracağızCHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın.

"JELİBON ANKARA'YI PEŞKEŞ ÇEKTİ"

CHP'li Veli Ağbaba ise AK Partililere "Babasını görevden alırken de alkışlıyordunuz, kutlarım sizi" derken, DEM Partili Mahmut Dindar ve Kamuran Tarhan da "Jelibon, Ankara'yı ki peşkeş çekti, parsel parsel" derken Meral Danış Beştaş "Babasını görevden alanlar, oğlunu alkışlamak için bir sıraya girdiler. Parsel parsel Ankara'yı satanların desteklendiğine tanıklık ettik" dedi.

"BABAMLA ALAKALI KONULARI GÜNDEME GETİRİP..."

Osman Gökçek ise sataşma gerekçesiyle yeniden söz aldı ve "Her tartışmada babamla alakalı konuları getirerek dar görüşünüzden dolayı sizleri kınıyorum" deyince DEM Partili Dilan Kunt, "Yaptığınız hırsızlıkları konuş" dedi. Mahmut Dindar da "Babanın çaldığı paraları getir" dedi. CHP'li Orhan Sümer de Gökçek'e "Sus lan, ağzını açma, babanın parsel parsel sattıklarının cevabını ver, terbiyesiz adam" diye bağırdı. CHP'li İsmet Güneşhan da "Sen kim ahlak kim?" diye sordu. CHP'li Hasan Öztürkmen Gökçek'e "Senin o haram lokma geçmiş boğazına CHP sığmaz. Baba niye görevden alındı?" diye bağırdı. Osman Gökçek, "CHP'nin zarar vermediği hiçbir kitle yoktur. Ülkücü ağabeylerime de cezaevinde işkence yaptınız" cevabını verdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İçişleri Bakanlığı Gökhan Günaydın Gökhan Günaydın Osman Gökçek Milletvekili AK Parti Ankara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

sade vatandaş:

normaldir adı osman osmanlıdada padişahlık babadan oğula geçerdi babası vakti zamanında Ankaranın haşmetli padişahıydı dinazorlardan oluşmuş dosta güven düşmanana korku ve dehşet veren muazzam bir ordusu vardı

315
170
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Sen kökenin kim? Sen osmanliya kurban ol .

yanıt227
yanıt226
Tarih tarih:

Al sana laik sistem! :) şu milletvekilliğinin millete faydası ne? Bilgisi olan varmı?

238
89
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Sana saplanmış galiba

yanıt134
yanıt48
VATOZZ:

Sıra nasıl sana gelmicek? Sana öyle bı saplanmış ki sıra senden hiç çıkmamış ki kuzum :)

yanıt12
yanıt14
haylaz_7367:

babadan oğula sistemi dimi ne al'a, oğlu yoksa ?

yanıt10
yanıt6
Doğuş:

Bunlar bumerang gibi. Babasını atıyorsun oğlu geliyor, oğlunu atsan torunu gelir

210
48
yanıtYanıtla
Halo Dayı:

O kadar özlü söz ki o kadar güzel açıklamışın ki. Helal be.

yanıt27
yanıt6
Alkurt:

Al birini vor ötekine, melih yetmedi simdi oglunda sira...Ya Sabir

150
55
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Biz padişahlığı babadan oğula geçiyor diye kaldırıldı diye söylüyorlardı.. lakin 100 senede sadece Ülke 100bin padişah gördü...

164
38
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title