Haberler

Ordu Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'a vatandaştan ilginç istek: 5 senedir bekarım, bana eş bul

Güncelleme:

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'ın vatandaş ziyareti sırasında ilginç anlar yaşandı. Yılmaz'ın yanına yaklaşan yaşlı bir vatandaş, "5 senedir bekarım. Bana uygun bir eş bul." dedi. Çok şaşıran Yılmaz gülerek, "Ben nereden bulayım sana karıyı. Benim işim değil o ya." diye tepki gösterdi.

İyi Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'ın yanına gelen yaşlı bir vatandaş, 5 senedir bekar olduğunu söyleyerek kendisine eş bulmasını istedi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Yılmaz, "Ben nereden bulayım sana karıyı. Benim işim değil o ya." yanıtını verdi.

BAŞKAN ADAYININ YANINA YAKLAŞIP EVLENMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz vatandaşları ziyaret ettiği esnada ilginç anlar yaşandı. Yaşlı bir vatandaş Yılmaz'ın yanına yaklaşarak evlenmek istediğini söyledi.

"BEN NEREDEN BULAYIM SANA KARIYI"

Yılmaz'ın kulağına eğilen vatandaş, "5 senedir bekarım. Bana uygun bir eş bul." dedi. Vatandaşın talebi karşısında çok şaşıran Yılmaz gülerek, "Ben nereden bulayım sana karıyı. Benim işim değil o ya." yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İYİ Parti Ordu Yaşam Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Beşiktaşlı:

Allah akıl fikir versin.

33
4
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bende ilk basta bende senin gibi düsündüm ancak belediye baskanlarinin asil görevi basinda millete hizmet götürmek vatandasin yasamini kolaylastimak gelir degilmi bunada vatandasa hizmet olarak bakabiliriz zaten dayi yasli biri belki kendine bakacak birini ariyordur.

yanıt7
yanıt4
Slappingnoob:

Artik Bulbul otmuuuuyyoooorr

6
3
yanıtYanıtla
Büşra :

Terbiyesizler. Aday olmuş ama daha konuşmayı bilmiyor. Karı değil, kadın diyeceksiniz.

2
3
yanıtYanıtla
Vedat Arman:

Banada bulun. Çok yalnızım:)

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title