Haberler

On binlerce öğretmen adayının gözü Beştepe'de! Kabine, Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor

Güncelleme:

Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılacak. İç ve dış siyasette öne çıkan başlıkların değerlendirileceği toplantıda enflasyon ve fahiş fiyatla mücadeleye ilişkin atılacak adımlar da ele alınacak. On binlerce öğretmen adayının gözü de Beştepe'de olacak. Öğretmen atamalarına ilişkin takvimin toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor.

Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında bugün Beştepe'de toplanacak. Zirvenin ana gündemi ise on binlerce öğretmen adayının merakla beklediği atama takvimi olacak.

TOPLANTININ ANA GÜNDEMİ ATAMA TAKVİMİ

Beştepe'de toplanacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde öğretmenlere kadro tahsisine ve atama takvimine ilişkin ayrıntılar gündeme gelecek. Sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı'nın branş bazlı çalışmaları gerçekleştirilmesi bekleniyor.

İÇ VE DIŞ SİYASETTE ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR DEĞERLENDİRİLECEK

Kabine toplantısında, iç ve dış siyasette öne çıkan başlıklar da değerlendirilecek. Terörle mücadele kapsamında yurt içinde ve sınır ötesinde süren operasyonlar değerlendirilecek. 31 Mart öncesi seçim güvenliği için yurt genelinde alınacak tedbirler görüşülecek.

EKONOMİDE YOL HARİTASI GÖRÜŞÜLECEK

Ekonomideki yol haritası da kabine toplantısında masada olacak. Enflasyon ve fahiş fiyatla mücadeleye ilişkin atılacak adımlar ele alınacak.

DIŞ POLİTİKANIN GÜNDEMİ: GAZZE

Dış politikada ana gündem, 'Gazze' olacak. İsrail'in yaptığı katliamı durdurmak için Türkiye'nin yürüttüğü diplomasi, Gazze'ye insani yardımın ulaştırılması ve yaralıların tahliyesi konuları istişare edilecek.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kabine Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

haksız mıyım:

pek çok genç, atanıncaya kadar öğretmen olmak için can atar. öğretmen olunca maaş yetmiyor diye ağlar. olma o zaman kardeşim. pek çoğu atanana kadar kedi gibi, atandıktan sonra burnu kafdağında, konuşulmaz. mütevazi olun, kibar olun hocalar

53
44
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Umarım cumhurbaşkanımız berkar insanlar içinde bir çözüm bulur. Bekar insanlara 10 metre kare toprak yani arsa lazımdır üzerinde çamur ve tahtalar ile ev yapıp içinde yaşayabilmeleri için.

40
15
yanıtYanıtla
Fatih :

aga sen kimsin yaa? nasıl her haberin altına saçma yorum yapmayı başarıyorsun.:)

yanıt38
yanıt2
Mark Kolçak:

Sayın Fatih.. Bir düşün birisi sana yazdığın yazının aynısını yazmışdı ve sen ise okuyordun. Üzülürmüydün.. üzülmezmiydin ? .. üzülmezdin dersen problem yok.

yanıt3
yanıt16
Gerçekçi Olalım:

dünyadan vazgeçmiş sanırım... dünya gerçeklerinden bi haber felsefe yapıyor...

yanıt11
yanıt0
Metin Yalcin:

Boş beleş Budist felsefeyi burada kimse takmaz boşa uğraşma, senin yerin uzak doğu budist tapınakları veya sana sağlam ayar verecek sağlam bir psikiyatrist ..

yanıt4
yanıt0
Perwer:

Mark kolçak: sen her şeyin şans eseri oluştuğunu söylüyorsun, o halde cumhurbaşkanından yardım istemek yerine inandığın şansına bırak işini. Sana tavsiyem 10 metre karelik toprak istemek yerine yakın olduğun elazığ’daki malum hastaneye başvurman

yanıt3
yanıt0
Osman Öner:

Yalan algı içi boş tablet bilgisayar da olduğu gibi bunların şartlar altında verdiği bilgisayar mimarlık ve mühendislik öğrencilerin hiç bir işine yaramıyor, en uygunu 35 bin TL ye aldım

25
2
yanıtYanıtla
Adnan TAM:

Masadaki konuların en başında enflasyonun nedeni petrol fiyatları olması lazım gerisi ikaye

22
3
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Bin kişilik ihtiyaca 10 bin kişi öğretmenlik yazıyor atanamayınca sövüyorlar. Öğretmen olacaklar ama en basit bir hesabı öğrenmekten acizler. Sonra ülke niye gelişmiyor, nasıl gelişsin dışkısını yiyenler profesör diye üniversitelerde ders(!) veriyor.

11
11
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title