Haberler

Sinan Oğan'ın 2. tur kararı akıllara yıllar önce TBMM'de çekilen fotoğrafı getirdi

Güncelleme:

Sinan Oğan'ın 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklaması akıllara 4 Ağustos 2014'te Meclis'teki oturumda yaşanan kavgayı getirdi. AK Partililer, Türkmen ayrımı yaptıklarını iddia eden ve "Irkçı, faşist zihniyetinizi kınıyoruz, siz faşistsiniz" ifadelerini kullanan Oğan'ın üzerine yürümüş ve yumruklu saldırıda bulunmuştu.

14 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 5.17 oy oranına ulaşan ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan seçimin kilit ismi oldu. Dün yaptığı açıklamayla 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vereceğini ifade eden Oğan'ın kararı ise büyük ses getirdi.

Oğan'ın seçimin 2. turuyla ilgili kararı akıllara 2014 yılında Meclis'te atılan yumruğu getirdi

KARARI BAZI KESİMLERİN TEPKİSİNE NEDEN OLDU

Önceki dönemlerde TBMM'de AK Partili isimlerle yaşadığı kavgalarla hatırlanan Sinan Oğan'ın böyle bir karar alması çok sayıda destekçi kaybetmesine ve kendisine oy veren bazı kesimlerin tepkisine neden oldu.

Oğan'ın seçimin 2. turuyla ilgili kararı akıllara 2014 yılında Meclis'te atılan yumruğu getirdi

2014'TEKİ KAVGANIN GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTILAR

Oğan'ın yaptığı destek açıklamasının ardından sosyal medyada 2014 yılında Meclis'te yaşanan kavganın görüntülerini paylaşan çok sayıda kullanıcı tecrübeli siyaset adamının kararını eleştirdi.

Oğan'ın seçimin 2. turuyla ilgili kararı akıllara 2014 yılında Meclis'te atılan yumruğu getirdi

AK PARTİLİLERİN YUMRUKLU SALDIRISINA UĞRAMIŞTI

Sinan Oğan, 4 Ağustos 2014'te Meclis'teki oturumda AK Parti'nin Türkmen ayrımı yaptığını iddia etmiş, "Irkçı, faşist zihniyetinizi kınıyoruz, siz faşistsiniz" demişti. AK Partililer Oğan'ın üzerine yürümüş ve yumruklamıştı. Yumruklu saldırının ardından Oğan, AK Partililer için oldukça sert ifadeler kullanmıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Sinan Oğan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Muğlalı:

6' lı pardon 7'li masadakiler birbirlerine bayılıyorlar çünkü :D

295
201
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

ya ne güzel diyorsun 70 li yıllarda CHP li dönemde kuyruklar var şimdi yok..CHP yine aynı CHP babalarımızdan annelerimizden yaşlılardan bunları duyuyoruz her zaman ben bu hikayeleri çok duydum

yanıt61
yanıt85
RahimCalis:

Siyasetten anlamıyan CHP liler boş boş konuşuyor Sinan Oğan geleceğin MHP başkanı olucak gücü eline alınca ne isterse yapar şuan güç için herşey mübah zaten Erdoğan yenicek çünkü Kılıçdaroğlu zayıf bir aday karşısındaki Erdoğan dünyayı titreten kükreyen lider

157
240
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Muharrem inceye kul köle olanlar, adamı yerin dibine soktu. Meral aksener, masadan kalktı rezil ettiniz. Oturdu, vezir ettiniz. Sinan oğan, sizinle aynı görüşe sahip olmadığı için aynı şeyleri yapıyorsunuz. Birde sağda solda Demokrasi naraları atıyorsunuz.

190
161
yanıtYanıtla
Recep Yılmazer:

Bende okul yıllarında düşman olduğum kişilerle can ciğer olduk.normal değilmi.sindiremiyorlar.

195
147
yanıtYanıtla
alper kurtgil:

Normal bir durum o zaman satılık değildi Çünkü

206
127
yanıtYanıtla
Hüso Fıso:

Oğan,Bahçeli sonrası Mhp'nin başına geçebilmek için Erdoğan'ın yanında durdu. Çünkü Mhp'nin başına geçecek adamı hükümetin belirlediğini biliyor.

250
71
yanıtYanıtla
ertugrul ceylan:

YA KURT KIŞI ATLATIR AMA YEDİĞİ AYAZI (DAYAĞI) UNUTMAZ ATASÖZÜNÜ UNUTTU YA DA KURT DEĞİL.

190
128
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

vakti zamanında kim kime ne,neler dedi kime ne yaptı heey gidi günler heyy biz çok delikanlı gördük bu alemde hepside saltanat kayığında bir köşe görünce yelkenleri suya indirip demir aldı sessizce bu limandan giden çok memnunki yerinden dönen yok bu fos çıkmış ilkelerinden

174
19
yanıtYanıtla
mahmut:

Taraf belli olur olmaz. Medya karalama için kolları sıvamış. Baykemal in intermetçileri iyi çalışıyormuş

68
77
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title