Haberler

Murat Başesgioğlu Ödemiş'te

Eski bakanlardan MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, beraberindeki bazı milletvekilleriyle birlikte İzmir'in Ödemiş ilçesinde, partisinin teşkilatını ziyaret etti.

Eski bakanlardan MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, beraberindeki bazı milletvekilleriyle birlikte İzmir'in Ödemiş ilçesinde, partisinin teşkilatını ziyaret etti.

MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı ve partililer tarafından karşılanan Milletvekili Murat Başesgioğlu, basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin gerçek gündemi tartışmadığını savunan Milletvekili Murat Başesgioğlu, "Türkiye şu anda gerçek gündemi tartışmamaktadır. Ülkede büyüme oranı yüzde 2 seviyelerdedir. Aslında bu büyüme hızının çok daha yüksek oranlarda olması gerekir. İşsizlik rakamları gerçeği yansıtmamaktadır. Türkiye'de Kurtuluş Savaşı başta olmak üzere verilen mücadele örnekleri vardır. Bugüne gelene de, bu ülkede kimseye etnik ayrımcılık yapılmamıştır. Etnik ayrımlar şimdi vardır" şeklinde konuştu.

MHP Genel Merkezi tarafından planlanan 9 ayrı Bayrak Mitingi yapılacağını, programının da belli olduğunu kaydeden Murat Başesgioğlu, özetle şunları söyledi: "Bursa'da düzenlenen ilk mitingde toplumun bayrak duyarlılığı ve tepkisi, hükümete iyi bir cevap olmuştur. Önümüzdeki günlerde yine İzmir'de de büyük bir kalabalığın oluşacağına bütün kalbimle inanıyorum. İzmir'deki Bayrak Mitingi'nden sonra diğer yerlerdeki bayrak mitinglerimiz devam edecek. Son günlerde Akil İnsanlar Projesi adı altında bir takım toplantılar ve bu toplantılarda konular konuşulmaktadır. Bizler bu sanatçıları zaten çok iyi biliyoruz. Ama Akil İnsanlar konusuna da toplumumuz büyük bir tepki vermektedir. Bugünkü süreçte hükümetin birçok konuda yanlışlıkları ve olumsuz yöndeki kararları devam etmektedir. Büyükşehir Yasası'ndan tutun da çözüm sürecindeki gibi bir takım yanlış konular vardır."

Başesgioğlu ve beraberindekiler, daha sonra Ödemiş Pazarı'na çıkarak esnaf ve vatandaşlarla görüştü. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Murat Başesgioğlu Türkiye Ödemiş İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title