Haberler

Muhabirin sorusu DEM Parti Eş Genel Başkanları'nı sinirlendirdi: Ne alakası var şu anki gündemimizle?

Güncelleme:

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları Van'daki mazbata krizine ilişkin konuştu. Bir muhabir, Bakırhan ve Hatimoğulları'na, DEM Partili Van adayı Abdullah Zeydan'ın geçmiş yıllarda yaptığı açıklamaya ithafen soru sordu. Bakırhan ve Hatimoğulları, muhabirin "Abdullah Zeydan'ın PKK'yı övücü sözlerine (PKK sizi tükürüğüyle boğar) katılıyor musunuz?" sorusuna tepki göstererek, "Ne alakası var şu anki gündemimizle?" dedi.

Van'da seçimi kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan yerine AK Partili aday Abdulahat Arvas'a mazbata verilmesi ortalığı karıştırdı. DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları, konuya ilişkin bir muhabirin, Abdullah Zeydan'ın terör örgütü PKK'yı övücü sözleriyle ilgili sorusuna sert tepki gösterdi.

31 Mart yerel seçiminde Dem Parti'den Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan'ın seçilme hakkı, Adalet Bakanlığı'nın itirazı üzerine geri alındı. Yüksek Seçim Kurulu ise DEM Partili Zeydan'ın yerine AK Parti adayı Abdulahat Arvas'ı belediye başkanı olarak belirledi ve mazbata verdi.

Muhabirin sorusu DEM Parti Eş Genel Başkanları'nı sinirlendirdi: Ne alakası var şu anki gündemimizle?

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları, konuya ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

MUHABİRİN SORUSUNA SİNİRLENDİLER

Bir muhabir, DEM Partili Van adayı Abdullah Zeydan'ın, geçmiş yıllarda terör örgütü PKK'yı öven sözleriyle ilgili Bakırhan ve Hatimoğulları'na soru yöneltti. İki isim, muhabirin "Abdullah Zeydan'ın PKK'yı övücü sözlerine (PKK sizi tükürüğüyle boğar) katılıyor musunuz?" sorusuna tepki gösterdi. Bakırhan, "Ne alakası var şu anki gündemimizle?" derken, Hatimoğulları ise "Bunlar manipülasyon yaratmak için ortaya atılan şeyler." ifadelerini kullandı.

Muhabirin sorusu DEM Parti Eş Genel Başkanları'nı sinirlendirdi: Ne alakası var şu anki gündemimizle?

VAN'DA BELEDİYE AK PARTİ'YE GEÇTİ

Dem Parti'nin adayı Abdullah Zeydan, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde 245 bin 573 oy alarak yüzde 55.48 oranıyla kazandı. AK Partili aday Abdulahat Arvas ise 120 bin 147 adet oyla, yüzde 27.51 oranında kaldı.

Ancak Yüksek Seçim Kurulu ise DEM Partili Zeydan'ın yerine AK Parti adayı Abdulahat Arvas'ı belediye başkanı olarak belirledi ve mazbata verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Abdullah Zeydan Tuncer Bakırhan DEM Parti Van PKK Gündem Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (6)

Sedat Akkan:

ne alakası var gündemimizle muhabir

17
57
yanıtYanıtla
Tırpan:

gündem tam da o aslında.

yanıt6
yanıt0
Gökhan Öztürk:

Tabi işlerine gelmedi mi ne alakası var konumuzla …

42
4
yanıtYanıtla
Zeki null:

çok alakası var

36
3
yanıtYanıtla
Serdar Harmancı:

Doğru düzgün dürüstçe bir soru sorulduğunda işlerine gelmediğinde nasılda çirkefleşiyorlar. Adam sana samimi bir şekilde soru soruyor. Sende samimi şekilde cevap ver değil mi?

20
1
yanıtYanıtla
Tırpan:

Helal olsun o muhabire...

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title