Haberler

Mucur'da 5 oyluk fark gerginliğe neden oldu

Güncelleme:

Kırşehir'in Mucur ilçesinde tüm sandıkların açılmasıyla BBP adayı seçimi 5 oy farkla kazandı. MHP adayının ikinci olduğu seçim sonucu partililer arasında gerginlik çıktı. Olayların çıkması üzerine jandarma ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Kırşehir Mucur'da resmi olmayan sonuçlara göre BBP adayının kazandığı 5 oy farkla kazanması ve seçimi MHP adayının ikinci sırada tamamlaması sonrasında partililer arasında tartışma çıktı.

SANDIKLAR İKİ KEZ SAYILDI

Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) arasındaki oy farkının az olması ve sandıkların iki kez sayılması sonucunda iki partinin tarafları da kutlama yapınca jandarma ve polis ekipleri ilçede güvenlik önlemi aldı.

MHP ADAYI "SEÇİMİ KAZANDIK" DEDİ

İddiaya göre ilk sonucun açıklanması sonrası BBP'li bir seçmenin MHP bürosu önünden geçmesi gerginliği tırmandırdı. MHP adayı Fatih Yıldırım "Seçimi kazandık" diyerek 'Fetih Marşı' çaldırırken, BBP adayı Ali Şahin ise sağduyu çağrısı yaparak seçmene "Sonuçlar açıklanıncaya kadar taşkınlık yapmayalım" dedi. İki parti arasında 5 oy farkı olduğu öğrenilirken Yüksek Seçim Kurulu'nda sürecin devam ettiği öğrenildi.

Mucur'da 5 oyluk fark gerginliğe neden oldu

Mucur'da 5 oyluk fark gerginliğe neden oldu

Mucur'da 5 oyluk fark gerginliğe neden oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kırşehir Jandarma Mucur MHP Güvenlik Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

sade vatandaş:

bakalım geçen seçimlerdeki gibi romantik bir şekilde el ele tutuşacaklarmı

32
4
yanıtYanıtla
Mldhat Caglar:

Bir oyla da kaybedilir demokrasi buna denir

23
1
yanıtYanıtla
Adem Bilican:

hiçbir şey olmamışsa bile kesin birşeyler olmuştur :)

18
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title