Haberler

Milletvekili Fırat: "Muhalefet milletvekili, yaptığımız hizmetleri kendisine mal ediyor"

Güncelleme:

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, önceki gün CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere'nin 150 yataklı hastane yapılmasıyla ilgili açıklamasına, "Bizim iktidarımızın yaptığı yatırımları kendisine mal ediyor" diye tepki gösterdi.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, önceki gün CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere'nin 150 yataklı hastane yapılmasıyla ilgili açıklamasına, "Bizim iktidarımızın yaptığı yatırımları kendisine mal ediyor" diye tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere, 150 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatına 2022 yılında başlanılacağıyla ilgili yaptığı açıklamaya AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Fırat, cevap verdi.

Milletvekili Fırat açıklamasında, "TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanımız Ahmet Aydın'ın ve bizlerin daha önceden televizyonda ve basın yayın organlarında yapmış olduğumuz açıklamalarda 150 Yataklı Devlet Hastanesi'nin projesinin devam ettiği ve en yakın zamanda yapılacağını açıkladık. Ancak bizim açıklamamıza rağmen; 'Temeli atılan ve iktidarın yaptığı yatırımları yıkacağız, ortadan kaldıracağız' zihniyetine sahip muhalefetin Milletvekili, AK Parti olarak bizim iktidarımızın yaptığı Sağlık yatırımlarını kendisine mal ediyor.

Allah aşkına kendisinden önce Adıyaman'a yapılan sağlık yatırımları ortadadır. Bütün ilçelerimize hastane yaptık, 400 yataklı devlet hastanesini yaptık, 300 yataklı hastanenin inşaatı devam ediyor, Ağız ve diş hastanesini yaptık ama buna rağmen Sağlık Bakanı'na sorduğu soruyla ve soru önergeleri yoluyla Bakanlıktan öğrendiği yatırımlarımızı kendisi yapmış, kendisinin muhalefeti ile yapılmış gibi paylaşması ne kadar etiktir? Halkımızın takdirine sunuyorum" ifadelerine yer verdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İbrahim Halil Fırat Milletvekili AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title