Haberler

Milletvekili Demir: "Yüzde 50'nin Üzerine Çıkmamız Gerek"

Düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, yapılacak çalışmalarla yüzde 50’nin üzerine çıkabilmek için tüm Türkiye’yi kucaklayan bir parti olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, yapılacak çalışmalarla yüzde 50'nin üzerine çıkabilmek için tüm Türkiye'yi kucaklayan bir parti olmaları gerektiğine dikkat çekti.

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can ve Mehmet Demir, AK Parti Kırıkkale İl Binasında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantı süresince milletvekilleri son iki senede Kırıkkale'de yapılan icraatlardan bahsetti ve yapılması planlananları anlattı.

Parti politikalarını anlatmak amacıyla hiçbir ayrımda bulunmayacağını ifade eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, "PKK'lı olmayan DHKP/C'li olmayan FETÖ'cü olmayan hangi düşüncede olursa olsun AK Parti'ye kazandırmak için AK Parti'nin icraatlarını, politikalarını anlatmak için AK Parti'ye karşı bir kini varsa, bunu yumuşatmak için onun ayağına da giderim, evine de giderim, gideceğim, gitmeye de devam edeceğim. Bizim Türkiye'de yüzde 50'nin üzerine artık geçmemiz lazım, yüzde 49,9 olsa bu bize yetmiyor artık" şeklinde konuştu.

"Gölet çalışmaları Kırıkkale'de ivme kazandı"

Basın açıklaması sırasında Kırıkkale'deki yapılan imar çalışmalarından, ekonomik faaliyetlerden bahseden ve özellikle gölet çalışmalarındaki dikkat çeken artışa değinen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, "Hasandede Göleti'ni bitirdik, Cinali Göleti, Ceritliköyü Barajı, Sulakyurt Barajı, Akçakavak Barajı, Mahmutlar Şarklısı Göleti, şu an ihale çalışmaları devam göletlerimiz var. Bunun haricinde Hamzalı Barajı'nın sulama sistemleri var. Orada da ciddi şekilde çeltik ekimi söz konusu, Kırıkkale'de pirinç ekimi çok duyulmamış bir durumdur. O bölgede 5 bin ton kapasiteli çeltik üretimi söz konusu. Dolayısıyla Hamzalı sulama sistemleriyle beraber yine yeni bir sulama sistemi ile yaklaşık 170 bin dönümlük arazide bu arazinin 110 bin Kırıkkale'ye ait motorlu bir sistemle Kızılırmak'tan Delice ovasına su verecek bir proje üzerinde çalışmalarımız sürüyor" dedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ramazan Can Kırıkkale Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title