Haberler

Millet İttifakı'nda yeni kriz! CHP'li isim İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili fikrine tepki gösterdi

Güncelleme:

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin katıldığı bir programda Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Tekin İYİ Partili isimlerin "Kazanacak aday" söylemlerine karşı, "Şu adayla kazanırız, şu adayla kazanamayız cümlesine hiç katılmıyorum. Bunu sadece uzun süredir İYİ Partili arkadaşlarımız bir kampanyaya çevirdi. Bu çok doğru bir şey değil" dedi.

İyi Parti ve CHP arasında "Saraçhane" mitingi üzerinden ortaya çıkan gerginlik devam ediyor. Son olarak İYİ Parti tarafından "Kazanacak aday" söylemlerine karşı CHP'li Milletvekili Gürsel Tekin'den sert yanıt geldi.

"BU ÇOK DOĞRU DEĞİL"

Tekin, TV5'te katıldığı programda Millet İttifakı ile ilgili tartışma oluşturacak bir konuda açıklama yaptı. Tekin adaylıkla ilgili, "Şu adayla kazanırız, şu adayla kazanamayız cümlesine hiç katılmıyorum. Bunu sadece uzun süredir İYİ Partili arkadaşlarımız bir kampanyaya çevirdi. Bu çok doğru bir şey değil" dedi.

"KAZANACAK ADAY İSTİYORUZ"

İYİ Parti lideri Meral Akşener daha önce yaptığı açıklamada, "Kazanacak bir aday olacak. Noter olma pozisyonumuz yok. Biz notersek o masanın anlamı yok. 2 yıldır söylüyorum. Kazanacak aday istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener Gürsel Tekin İYİ Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

sade vatandaş:

muhalefette herkes özgürce fikrini söylediğinden böyle bir görüntü çıkıyor karşı tarafta ise kimse fikrini özgürce söyleyemediğinden daha doğrusu cesaret edemediğinden birlik içinde görüntüsü veriyor

50
67
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Bahaneniz bumu yani milleti kendiniz gibimi biliyorsunuz? 2 bu millet aptal değil neyin ne olduğunu çok iyi görüyor ondan kendini yorma:))

yanıt47
yanıt17
Ali Kaya:

Sorun bunlarda değil..sorun bunlardan bir cacık olmayacağını hala anlamak istemeyen muhalefet seçmeninde ...resmen seçmeni çantada keklik olarak görüyorlar..

14
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title