Haberler

Millet İttifakı'nda kriz büyüyor! CHP'den Akşener'e Ağıralioğlu çağrısı: Kulağını çek

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda endişelerinin olduğunu söyleyen İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu krize neden oldu. CHP'den peş peşe tepkiler yükselirken, Ağıralioğlu, "Sadece kaybedebiliriz kaygısından dolayı bana söyledikleri lafların onda birini devlet düşmanlarına söyleyemediler" dedi. Ağıralioğlu'nun sözleri nedeniyle Akşener'e çağrı yapan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Bunu bekliyoruz" dedi.

İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun katıldığı bir programda söyledikleri İYİ Parti'yle yeni krizin kapısını araladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda endişelerinin olduğunu söyleyen Ağıralioğlu, Millet İttifakı'nda iplerin gerilmesine neden oldu.

"TAYYİP BEY KILIÇDAROĞLU'NU KARŞISINDA GÖRMEK İSTİYOR"

Ağıralioğlu, "Tayyip Bey'in en çok görmek istediği aday, konuşmalarına bakınca... Yıllardır ısrarla ve inatla Sayın Kılıçdaroğlu'nu karşısında görmek istiyor. Ben kaybetme korkusunu dillendiriyorum, endişeli davranıyorum. Bu seçmen isteksizliğini gözardı etmesek mi diyorum" ifadelerini kullandı.

"SAĞ SEÇMEN CAMİDE BİLE SAFIN SOLUNA DURMAZ"

Ağıralioğlu, "Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz endişesi duyuyoruz. Klasik sağ seçmen, camide bile safın soluna durmaz. Bu refleksi görmezden gelemeyiz" dedi.

"BANA SÖYLEDİKLERİNİN ONDA BİRİNİ DEVLET DÜŞMANLARINA SÖYLEMEDİLER"

CHP'den gelen üst üste tepkilere yanıt veren İYİ Partili vekil, "Sadece kaybedebiliriz kaygısından dolayı bana söyledikleri lafların onda birini devlet millet düşmanlarına söyleyemediler. Söylesinler bakalım" şeklinde konuştu.

"EVİNİN ÇOCUĞUNUN KULAĞINI EVİN REİSİ ÇEKER"

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, katıldığı televizyon programında Yavuz Ağıralioğlu'na ateş püskürdü. Gündüz saatlerinde yaptığı açıklamada, "Kraldan çok kralcılık" diyen Engin Altay, şu ifadeleri kullandı: "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz. Bugün benim izlediğim video hoş bir video değil."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Yavuz Ağıralioğlu Engin Altay Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi?
500

Yorumlar (17)

cemil karaca :

Eğer bu sözlerden sonra ülkücü geçinen türkücülerin hainlerle birlikte olup sonrada inkar eden o kadınla birlikte aynı partide kalırsan yazıklar olsun sana seninde onlardan bir farkın kalmamış demektir.

53
21
yanıtYanıtla
muhterem hayati:

Ağıralioğlunu akpartiye alalım kıvranıp durmasın burada

32
19
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Bakış Açısı olarak....Kulak çekmek, çok aşağılayıcı bir ifade..

39
5
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Kendini dev aynada görenin yaptiklari gaflar yüzünden kulak çekmek yetmez sana!

21
8
yanıtYanıtla
Abdullah Çakmak:

Kısa süreli B.Ecevit- N.Erbakan dönemi dışında 1950'lerden itibaren hep sağ iktidarda değil mi ? Kel başa şimşir tarak gibi Y.Ağıralioğlu.

19
9
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

daha şimdiden böyleyse bunlar seçimi kazansalar taş üstünde taş kalmaz memlekette

23
5
yanıtYanıtla
özen66:

Seni Ak partide görmek istiyoruz..

15
9
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Ocak ayı kurultayında fişini çekerler sesi çıkmaz olur ..

yanıt5
yanıt4
RDK 1903 :

hdp yi itiraf ediyor , devlet düşmanlarına laf söylemediklerini de itiraf ediyor milliyetçi olduğunu söyleyip bunlarla hareket ediyorsun. Gerçekte kimsin , necisin ağıralioğlu. soyadının hakkını ver biraz ağır ol dürüst ol neysen o ol

18
5
yanıtYanıtla
Erdinç erbay:

Adam haklı sakın aday olmasın chp li olarak oy vermem

10
9
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title