Haberler

MHP Uşak İl Başkanlığı'na Ümit Arslan seçildi

Güncelleme:

MHP'nin Uşak İl Başkanlığı'na Ümit Arslan seçildi. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki kongrede yapılan oylama sonucunda Arslan, 414 oyun 155'ini alarak başkanlık görevine getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştiren 14. Olağan Kongresi'ne MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Türk Eğitim-Sen Uşak Şube Başkanı İrfan Kılınçer, Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanlığı adayları ve çok sayıda Milliyetçi Hareket Partisi İl Delegeleri katıldı. Kongrede konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu "Bu sorumluluk bilinci ki her türlü makamdan her türlü statüden her türlü koltuktan kıyaslanmayacak biçimde önemlidir. Bu farkındalık ki her türlü ayrışmadan her türlü fitneden bizleri koruyan ve ortaya konulan çelikten irademizin bir kaynağıdır" dedi. MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu konuşmasının ardından oy kullanma işlemi yapıldı. Bekir Akağaç, İbrahim Orman, Ümit Arslan ve Tacettin Tacettinoğlu'nun başkanlık için yarıştığı kongrede, geçerli sayılan 414 oyun 155'ini alan Ümit Arslan il başkanlığına oldu. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Uşak MHP Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title