Haberler

MHP'nin 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' heyeti Adana'da

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezince organize edilen "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" programı Adana'da gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezince organize edilen "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" programı Adana'da gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında, 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' temasıyla 2023'e kadar herkese ulaşacaklarını, her kapıyı çalıp, ayak basmadık yer bırakmayacaklarını belirtmişti.

Bunun üzerine MHP Genel Başkanlığı koordinesinde başlanan 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' toplantısı Adana'da da gerçekleştirildi. Program kapsamında Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, MYK Üyesi Uğur Öztürk, MYK Üyesi Serdar Soydan, MDK Üyesi Kürşat Türker Ercan ve teşkilatlar kentte ilk olarak Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli'nde basınla kahvaltıda bir araya geldi.

Burada konuşan Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, ekonomideki sıkıntıları bildiklerini ancak sorunları aşmak için çalıştıklarını söyledi. Varlı, "Dolar her gün yükseliyor, bir türlü önü alınamıyor. Bu salonda kimsenin cebinde dolar yok. 57.hükümete yaptıklarının aynısını şuanda bu hükümete yapmaya çalışıyorlar. Başka türlü diz çöktüremedikleri Cumhur İttifakı'na ekonomik olarak diz çöktürmeye çalışıyorlar. Allah'a şükür hepsinin üstesinden gelecek gücümüz var. Artık söz sahibi bir Türkiye var" diye konuştu.

Daha sonra heyet, şehit aileleri, odaların yönetimleri, muhtarlar, ülkücü şehit aileleri ve çeşitli sivil toplum örgütleriyle buluştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title