Haberler

MHP'li Şimşek: Kimse Ham Hayale Kapılmasın

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde MHP İlçe teşkilatının düzenlediği iftar programına katılan ve bir konuşma yapan MHP Samsun milletvekili Cemalettin Şimşek, "Uluslararası güçlerin bir hesabı var, AKP'nin bir hesabı var ama bu hesapları, bu oyunları"...

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde MHP İlçe teşkilatının düzenlediği iftar programına katılan ve bir konuşma yapan MHP Samsun milletvekili Cemalettin Şimşek, "Uluslararası güçlerin bir hesabı var, AKP'nin bir hesabı var ama bu hesapları, bu oyunları bozacak ülkücüler var. Kimse ham hayale kapılmasın" dedi.

MHP Vezirköprü İlçe Başkanlığı tarafından verilen iftar programa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 1200 kişinin katıldığı iftara MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP Ladik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Havza, Ladik, Kavak, Asarcık, Salıpazarı ilçe başkanları, Samsun Vezirköprü'lüler Derneği Başkanı Recep Aslan ve çok sayıda davetli katıldı. İftar vesilesiyle Vezirköprü İlçesi'ne gelen MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek yaptığı konuşmada, ülkenin zaman zaman işsizlikler, aşsızlıklar, yoksulluklar ve çeşitli sıkıntılar gördüğünü belirterek, "Ama şu anda geldiğimiz tehlikeyle hiçbir zaman karşı karşıya kalmadı. En büyük sorun bölücülük. Açılım süreci, barış süreci, demokratik süreç adı altında AKP hükümetince yürütülen uluslararası bir proje olan bölünme süreci ülkemizi adeta bir felakete sürüklemektedir. Gerçek gündem olan işsizlik, aşsızlık, yoksulluk gibi ekonomik sorunlar hasır altı edilerek, barış, kardeşlik, özgürlük gibi kavramlarla kamufle edilen bölünme anayasasını hayata geçirmek için her yol deneniyor" dedi.

Uluslararası güçlerin ve AKP hükümetinin hesapları olduğunu öne süren Milletvekili Şimşek, "Ama bu hesapları bu oyunları bozacak ülkücüler var, Milliyetçi Hareket Partisi var. Daha doğrusu Türk Milleti var. Kimse ham hayale kapılmasın" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Cemalettin Şimşek Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title