Haberler

MHP'li Polat, Eleştirire Cevap Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Murat Polat, MHP'li Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan'ın nezaket gereği CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu karşıladığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Murat Polat, MHP'li Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan'ın nezaket gereği CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu karşıladığını söyledi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erbaa programında MHP'li Belediye Başkanı Ahmet Yenihan tarafından karşılaması ve parti otobüsüne çıkması ile ilgili eleştirilere MHP'li Polat cevap verdi. Başkan Polat, Ahmet Yenihan'ın MHP'den 4 dönemdir belediye başkanlığı yaptığına dikkat çekerek, "Biz kendisinden eminiz. Kendine öz güveni olan birisidir. Nezaketli birisidir, nezaket göstermiştir. 2009 yılında yerel seçimlerde Sayın Başbakan'ın mitingi akabinde Ordu'ya geçerken Erbaa'ya helikopteri ile uğrar ve orada Sayın Yenihan'la Başbakan'ın da görüşmesi olmuştur. Ama onun neticesinde Yenihan, MHP'den tekrar aday olarak seçim almıştır. Yani bunların itham olarak yayınlanması bana ucuz siyaset olarak geliyor. Tabii ki Kılıçdaroğlu bir siyasi partinin genel başkanıdır, Ahmet Yenihan da oranın belediye başkanıdır, nezaket göstermiş karşılamıştır" dedi.

Başkan Polat ayrıca, MHP'nin kongresine geniş bir şekilde katılacaklarını ifade ederek, "MHP'nin parti içerisinde demokrasinin en yüksek olduğu partidir. Şuan 10'a yakın adayımız var. MHP'ne yakışır bir kongre olacağından adımız gibi eminiz. Kongre sürecinden sonra önümüzdeki yerel seçim sürecine bakacağız" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Yenihan Erbaa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title