Haberler

MHP'li Özensoy Erdoğan'ı Eleştirdi

MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, partililerle yapılan bayramlaşmada, Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi.

MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, partililerle yapılan bayramlaşmadA, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirerek, "Türkiye, asıl tartışılması gereken gündemden uzaklaşıp, dizileri tartışır oldu. Başbakan, içinde sanatçılarında bulunduğu heyetle Somali'ye gitti. Başbakan ve beraberindekilerin göbek atarak gittiği Somali'nin gidiş-dönüş masrafları kaç para tuttu? Bu masrafları kim karşıladı, başbakan şu meşhur hesabından mı karşıladı?" dedi.

Kültürpark Orman Çay Bahçesi'nde MHP İl Örgütü'nün düzenlediği bayramlaşmaya, İl Başkanı Tevfik Topçu, Bursa Milletvekili Necati Özensoy, il ve ilçe teşkilatlarının temsilcileri ile partililer katıldı. MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman'ın, Genel Merkez'deki töreni nedeniyle katılmadığı bayramlaşmada konuşan Necati Özensoy, Türkiye'nin 9 yıldır yalanlarla, aldatmayla bugünlere geldiğini savundu.

Türkiye'de suni gündemlerin sürekli gündemde olduğunu ileri süren Necati Özensoy, şöyle dedi:

"Bugünlerde her şey birbirine girdiği gibi, sporda bile birtakım şike veya tutuklamalar olduğunu görüyoruz. Yeni spor bakanı olmuş bir zat, çıkıyor diyor ki, 'Şiddet Yasasını eksik çıkarmışlar. ' Muhalefetin bir yasayı çıkardığını söylemesine ilk defa şahit oluyorum. Hangi ülkede muhalefet Meclis'te çoğunluğa sahip olup, bir yasayı çıkarma gücüne sahiptir? Mevcut iktidarın partisinin parmaklarıyla çıkan bir yasayı şimdi dönüp de, muhalefetle birlikte olup futbol federasyonu böyle bir uygulamaya gitti demesini gerçekten çok komik buluyorum. "

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapılacak yardımlar çerçevesinde Somali'ye yaptığı ziyareti de eleştiren Özensoy, "Başbakan heyetlerle, sanatçılarla Somali'ye gitti. Somali'ye yardımı göbek atarak götürdüklerine şahit oluyoruz. İnsanlarımız 3-5 lira yardım için ellerinden geleni yapıyor. Buradan soruyorum, Somali'ye gidiş-geliş masrafları kaç lira tuttu. Başbakan bütün bu masrafları meşhur servetinden mi karşıladı acaba?" diye konuştu. - Bursa / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title