Haberler

MHP'li Çetin'den, Belediye Başkanı Ok'a Adaylık Güvencesi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Milliyetçi Hareket Partisi'nin Balıkesir'deki büyükşehir belediye başkan adayı İsmail Ok'tur" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, " Milliyetçi Hareket Partisi'nin Balıkesir'deki büyükşehir belediye başkan adayı İsmail Ok'tur" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin bugün Balıkesir Belediyesi'ni ziyaret edip, Belediye Başkanı İsmail Ok'la görüştü. MHP Genel Merkezi olarak mevcut belediye başkanlarının hizmetlerini yerinde görmek ve teşkilat mensuplarının seçim çalışmalarını denetlemek için Türkiye'nin çeşitli illerine ziyaret yaptıklarını belirten Çetin, Balıkesir'de de bu yönde çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Basın mensuplarının, MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran'ın, büyükşehir belediye başkan adaylığını açıklayan mevcut başkan Ok için, "Adaylığını değil, aday adaylığını açıklamış olabilir" dediğini hatırlatıp, "Bu konuda genel merkezin düşüncesi nedir?" sorusuna Çetin, şu yanıtı verdi:

"Genel merkezimizde, Balıkesir Belediye Başkanımızla ilgili olarak ölçü milletimizin memnuniyetidir. Milliyetçiliğin çok kısa tanımı da milletine hizmettir. İsmail Bey, Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda bütün Balıkesir'in belediye başkanı olarak yüzümüzü ağartan hizmet vermiştir. Teşkilatlarımızın tamamının görevi de milletimizin sevgi ve güvenini sandığa taşıyıp, oradan iktidarı yakalamaktır. Belediyemizden memnunuz. Balıkesir'deki vatandaşlarımız da memnun. Önümüzdeki seçimlerde başarı bir öncekine oranla, tahmin edemeyeceğiniz oranda da fazla olacak. Bunu da şimdiden ifade ediyorum."

'İMALI BİR ŞEY SÖYLEMİYORUM'

Çetin, bir gazetecinin, "Adaylık konusunda daha net konuşabilir misiniz?" demesi üzerine ise şunları söyledi:

"İmalı bir şey söylemiyorum. Çok net ifade ediyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nin Balıkesir'deki büyükşehir belediye başkan adayı İsmail Ok'tur. Burada çelişen bir şey yok. Bugün itibariyle seçime herhangi bir birimimiz veya ilçemiz, seçim yükünü taşıyabilecek yönetim kademesindeki insan gücü itibariyle herhangi bir zayıflık söz konusu değilse, değişiklik yapmamız söz konusu değil. Bunu da bütün birimlerimize ifade ettik. Bir partinin görevi sandıkta netice almaktır." - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Belediyesi Şefkat Çetin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title