Haberler

MHP'li Bulut, "Liderimizin bir çağrısıyla tüm milliyetçiler çizmeyi giymeye hazır"

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat milletvekili Yücel Bulut, "Liderimizin bir çağrısıyla tüm milliyetçiler çizmeyi giymeye hazır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat milletvekili Yücel Bulut, "Liderimizin bir çağrısıyla tüm milliyetçiler çizmeyi giymeye hazır" dedi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde BM askerlerinin Pile yoluna yaptığı müdahaleye sosyal medyadan çizme giydiği bir görüntüyle tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi ( Mhp ) Lideri Devlet Bahçeli'nin paylaşımını hatırlatan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, liderlerinin bir çağrısı ile tüm milliyetçilerin çizmeyi giymeye hazır olduğunu söyledi.

"Türkün egemenliğini korumak için şehadete yürümeye hazırdır"

Erbaa ilçesinde partisinin düzenlediği İlçe Kongresinde konuşan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut "Türk Milliyetçiliğinin Anadolu'da Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra siyasi şekilde örgütlenmesi ve Anadolu insanının bir kere daha Türklük gurur ve şuuruyla yükselmesinin tohumlarını atan milyonlarca evladı 3 hilal altında birleştirmek suretiyle sadece Anadolu'ya değil Türk'ün ayak bastığı her yere sevk olan bir siyasi hareketi ve kadroyu oluşturan rahmetli başbuğumuzun mirasçısı Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'de dün tüm dünyaya bana çizmelerimi giydirmek mecburiyetinde bırakmayın mesajı vermek suretiyle Kıbrıs Türkünün yalnız olmadığının ilk uyarısını ve tarihi mesajını vermiştir. Bu mesajı anlayanlar bilmek zorundadır ki çizmeyi giyecek olan yalnızca Milliyetçi Hareketin Lideri değildir. Alparslan Türkeş'in yakmış olduğu meşaleyle Türklük şuuruyla vicdanlarını aydınlatmış ve genel başkanlarının ve liderlerinin bir işaretine bakan milyonlarca Türk milliyetçisi, milyonlarca ülkücü Kıbrıs Türk'ünün ilelebet egemen kalması için liderleriyle beraber çizmelerini giymeye, soydaşlarıyla birleşmeye, bütünleşmeye Türk'ün olduğu her yerde Türk'ün egemenliğini korumak için şehadete yürümeye hazırdır. İşte Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurultayları bu inanmış yüreklerin bir araya geldiği ben de varım dediği bir birleşmedir." dedi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Yücel Bulut Tokat MHP Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title