Haberler

MHP'li Belediye Başkanı Rafet Vergili: AK Parti rant varsa onu peşkeş çeker

Güncelleme:

MHP'li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ittifak ortağı AK Parti hakkında gündem olacak ifadeler kullandı. Vergili katıldığı yayında "AK Parti siyaseti, herhangi bir yerde rant varsa onu peşkeş çekmekle başlar. Şu andaki arkadaşlarımızın pozisyonu bu" dedi.

Mhp'li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, partisiyle Cumhur İttifakı ortağı olan AK Parti hakkında canlı yayında sert ifadeler kullandı. Vergili "AK Parti siyaseti, herhangi bir yerde rant varsa onu peşkeş çekmekle başlar. Şu andaki arkadaşlarımızın pozisyonu bu. Bunu o kadar gizli saklı yaparlar ki normal AK Partili olan vatandaşlar onu görmez." dedi.

"BİZ RANTI SÖYLEYİNCE KARABÜKLÜ GÖRMEYE BAŞLADI"

Vergili'nin tartışmaya neden olan sözlerini birkaç gün önce konuk olduğu Karabük Ajans 78 yayınında söylediği öğrenilirken AK Parti'ye yakın isimler, durumla ilgili sosyal medyada tepki gösterdi. Vergili, programda şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti siyaseti, herhangi bir yerde rant varsa onu peşkeş çekmekle başlar. Şu andaki arkadaşlarımızın pozisyonu bu. Bunu o kadar gizli saklı yaparlar ki normal AK Partili olan vatandaşlar onu görmez. Bunları söyleyen artık biz olduk Karabük'te. Ondan sonra Karabüklü bunları görmeye başladı."

AK PARTİ ADAYI "31 MART'TA BAKIMSIZLIKTAN KURTULALIM" DEMİŞTİ

Karabük'te mevcut başkan Rafet Vergili, MHP'den tekrar aday olarak gösterilirken AK Parti'nin adayı ise Özkan Çetinkaya oldu. Çetinkaya, seçim çalışmaları sırasında "İnşallah 31 Mart'ta buradaki bakımsızlıktan, ilgisizlikten çökmüş bu tozlu yıpranmışlıktan inşallah 31 Mart'ta kurtulalım" ifadesini kullanmıştı.

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Rafet Vergili AK Parti Karabük MHP Gündem Politika Haberler

500

Yorumlar (7)

Oğuzsoyu:

MHP bu ülkenin sigortasıdır.

26
73
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

doğru ama o sigortaya kalın tel sarmışlar o yüzden gerektiğinde atmıyor sadece ara sıra boş boş cızırtı sesi geliyor oradan

yanıt74
yanıt16
Eroğlu:

Öyle ya bir de zamanında MHP çatısı altında mafya bozukluklarının milletin, devletin malına nasıl çöktüklerini, ihalelere nasıl fesat karıştırıp, insanları tehdit edip, kurşunladıklarını da anlatsaydı bari...

yanıt29
yanıt7
Narter Nart:

Evet zerre kadar imanla ve ahlakla alakaları olmayan bu mafya bozuntularının, çökmelerini, çalmalarını, çırpmalarını nasılda VATAN, MİLLET, SAKARYA imajıyla kutsadıklarına pek çok aklı selim sahibi vatandaş şahit olmuştur. Muhsin YAZICIOĞLU seni rahmetle ve saygıyla anıyorum.

yanıt33
yanıt7
Mustafa Kaya:

Öyle ise neden AKP ile ittifaktasınız ?

39
4
yanıtYanıtla
İsmail Köker:

Adamın dibi

17
6
yanıtYanıtla
Sebati Can:

Vallahi doğru!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title