Haberler

MHP Heyeti Dörtyol'a Konvoysuz Gidecek

MHP'li Yıldırım, Dörtyol'daki Gerginliği Tırmandırmamak Amacıyla Bölgeye Gitmediklerini Söyledi.

MHP Adana Milletvekili Recai Yıldırım, Dörtyol'daki olayların ardından ortaya çıkan gerginliği tırmandırmamak amacıyla bölgeye gitmediklerini, ancak, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin görevlendirmesi üzerine bölge milletvekillerinden oluşan heyetin Dörtyol'da inceleme yapacağını söyledi. MHP heyetinin 6 Ağustos'ta Dörtyol'a gitmesinin planlandığını anlatan Yıldırım, BDP heyetinin ilçeye sokulmadığı hatırlatılınca, şöyle dedi:

"Otobüslerle, gruplar halinde, bütün partilileri yanımıza olarak Dörtyol'a gitmiyoruz. Amacımız gerginliğe yol açmak değil. Bugüne kadar beklememizin nedeni de, gerginliğin tırmandırmamak, olayların yatışmasını beklemekti. Heyetimiz, orada yaşanan olaylarla ilgili ilçe ve il yöneticileri, vatandaşlar, aracı gasp edilen partilimiz meclis üyesi, belediye başkanları olmak üzere geniş bir kesimle görüşecek. Daha sonra, bunları rapor haline getirerek, Genel Başkanımız'a sunulacak."

Dörtyol'da inceleme yapacak MHP heyetinde Adana Milletvekilleri Recai Yıldırım ve Yılmaz Tankut, Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Hatay Milletvekili Süleyman Turan Çirkin ve Gaziantep Milletvekili Ata Özdemir bulunacak.

DÖRTYOL(Hatay), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title