Haberler

MHP Gümüşhane ve Erzurum İl Başkanları Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen'i ziyaret etti

Güncelleme:

MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük ile MHP Erzurum İl Başkan Yardımcısı Cihan Aksakal, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, Gümüşhane/Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler ve Gümüşhane/Arzular Kabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti. Başkan Sekmen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, 'Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum.' Dedi.

MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük ile MHP Erzurum İl Başkan Yardımcısı Cihan Aksakal, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, Gümüşhane/Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler ve Gümüşhane/Arzular Kabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.

Başkan Sekmen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum." Dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Çetin Rıza Tanış Gümüşhane Köse Turgay Kesler Mehmet Sekmen Milletvekili Musa Küçük Gümüşhane Erzurum MHP Belediye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title