Haberler

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: "Sandıklardan taşacağız"

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'da Seçim İletişim Merkezi (SİM) açılışına katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi ( Mhp ) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'da Seçim İletişim Merkezi (SİM) açılışına katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada anket şirketlerini eleştiren Büyükataman, Mhp'ye algı operasyonu yapıldığını ifade ederek "Kimsenin kuşkusu olmasın. Bu seçimlerde de milletimizin iradesiyle sandıklardan taşacağız" dedi.

Mhp Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Seçim İletişim Merkezi açılışı gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Büyükataman 14 Mayıs seçimleri öncesi anket şirketlerinin Mhp'nin oyunu düşürerek algı operasyonu yaptığını ifade etti.

Büyükataman yaptığı konuşmada, "Hemen her seçim öncesi Milliyetçi Hareket Partisi'ne özel bir saya açılıyor. Tüm anket firmaları başta olmak üzere ' Mhp bitti, MHP tükendi, MHP'nin artık barajı aşması mümkün değil' diye işini gücünü bırakmış buna yoğunlaşmış bir algı operasyonu çabası içerisine giren, ne yazık ki adını kamuoyu araştırma şirketi olarak ifade eden şirketlerin işgüzarlıklarına hep şahit olacağız. Her seçim üzeri, bu dönem de olmak üzere MHP'ye dair yürütülen bu algı operasyonlarını aziz milletimiz hep elinin tersiyle itti, seçimlerden sonra da hepsini sandığa gömdü. Hiçbiri bugüne kadar bir mahcubiyet hissedip yaptıkları bu yanlıştan dolayı MHP'lilerden özür dilemedi. İhtiyacımız da yok, biz işimize gücümüze bakacağız. Kimsenin kuşkusu olmasın bu seçimlerde de milletimizin sağ duyusuyla, Türk milliyetçilerini sahiplenmesiyle sandıklardan taşacağız. Hak ettiğimiz ölçüde seçimlerde mutlaka başarılı olacağız. Buna iman noktasında inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Açılış sonrası Mustafakemalpaşa'da vatandaşlarla buluşan Büyükataman, 14 Mayıs seçimlerinde tam destek sözü aldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi İsmet Büyükataman Bursa MHP Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title