Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter: 'MHP 14 Mayıs'ta büyük bir zafer elde etti'

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, partisinin Tepebaşı İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, MHP'nin engellemelere rağmen büyük bir zafer kazandığını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi ( Mhp ) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. İzzet Ulvi Yönter, Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 'Komşu olalım ülke hayrına' çağrısı ile ilgili olarak, "Muhataplar belli, çağrımızın adresi belli. Bu çağrımıza mutlaka ülke, millet ve vatan lehine ve yararına bir cevap verilecektir" dedi.

Mhp 14. Olağan Tepebaşı İlçe Kongresi, Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon'da gerçekleştirildi. Parti yöneticileri, üyeler ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla düzenlenen kongrede konuşan Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, gelecek yıl düzenlenecek yerel seçimlere değindi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yaptığı 'Komşu olalım ülke hayrına' çağrısı hakkında açıklama yapan Yönter, "Aslında ülke gündemi çok yoğun, sözün sahibi iki gün önce değerlendirmesini yaptı. Ne dedi? 'Bugüne kadar yuvaya davet ettik, ses çıkmadı. O zaman gelin, yerel iktidarda ülkenin hayrı için komşu olalım' dedi. Muhataplar belli, çağrımızın adresi belli. Bu çağrımıza mutlaka ülke, millet ve vatan lehine ve yararına bir cevap verilecektir. Eskişehir'de bütün partilere oy veren vatandaşlarımızı Cumhur İttifakı'na ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek vermeye davet ediyor, çağırıyoruz. Eskişehir'in geleceği için bir araya gelelim istiyoruz. Nebi Hatipoğlu bir açıklama yaptı değil mi? Bu açıklama akamete uğramasın, yarım kalmasın ve arkası gelsin. Yani Eskişehir'de kutlu bir değişim olsun. Yılmaz Büyükerşen hoca beyi selamlıyorum, kendisine saygı duyuyoruz. Akademisyen kimliği var, bunca yıldır Eskişehir'e hizmet etmiş, eksik olmasın. Taş üstüne taş koymuş, sağ olsun. Ama artık Eskişehir'de değişim vakti. Eskişehir'de Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı vakti, bu vakit geldi. Biz, sayın hocamızdan, Yılmaz Büyükerşen beyden Eskişehir'i düşünüyorsa, Eskişehir'in geleceği için hizmete devam niyetindeyse, Cumhur İttifakı'na hem duası hem de desteğiyle yer alması gerektiğine inanıyoruz. Nebi Bey o ilk açıklamayı yaptı. Nebi Bey bu tutum ve duruşunda devam etmeli. Partisini ve yöneticilerini ikna etmeli. Biz zaten Cumhuriyet Halk Partisi'ne, İYİ Parti'ye ve diğer tüm partilere oy veren bütün vatandaşlarımızı muhabbetle kucaklıyoruz, onlarla ayrımız gayrımız yok" dedi.

"Yerel iktidarda ülke yararı için gelsinler komşu olalım"

Eskişehir'de Cumhur İttifakı ve MHP olarak 31 Mart 2024 tarihinde muktedir, müessir ve müstesna bir sonuç alacaklarına can-ı gönülden inandıklarını belirten Yönter, şunları söyledi:

"Yerel iktidarda ülke yararı için gelsinler komşu olalım. Biz buna hazırız, biz buna varız. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini geride bıraktık. Cumhur İttifakı olarak ülke genelinde büyük bir başarıya imza attık. Milliyetçi Hareket Partisi her türlü engellemeye, iftiraya ve itibar suikastlarına rağmen önüne çekilen bütün barikatları yıktı, manşetleri yırttı ve hamdolsun 14 Mayıs'ta çok ciddi bir zafere imza attı. Yüzde 2-3 gösteriyorlardı, bittiler diyorlardı, barajı geçemez diyorlardı ama biz başardık." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İzzet Ulvi Yönter Tepebaşı MHP Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title