Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel Açıklaması

"Yunus Emre gibi olmak lazım. Gönlümüz geniş olmalı, kavga etmemeliyiz.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, "Yunus Emre gibi olmak lazım. Gönlümüz geniş olmalı, kavga etmemeliyiz. Birbirimizle kavga ederek  birbirimizi kırarak, küstürerek birbirimizi ayrıştırarak bir yere varamayız" dedi.

Demirel, Eskişehir'in Mihalgazi İlçesini ve Alpagut beldesine gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaptığı konuşmada, 30 Mart seçimlerinin yerel seçimlerden çıkarak genel seçim havasına girdiğini söyledi.

Yerel seçimlerin ardından genel seçim için bir tarih çıkacağını, ağustos ayında da  Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılacağını hatırlatan Demirel, "Bu sebeple  30 Mart günü sandığa giderken, bu üç seçimin iç içe geçtiğini ve birbirini çok etkilediğini düşünmemiz gerek" diye konuştu.

"Kime güvenebiliriz" diyerek, kişilerin birbirleriyle kavga ederek bir yere varılamayacağına dikkati çeken Demirel, şunları kaydetti:

"Her gün bir komşuyla, yeni bir insan grubuyla kavga etmenin kime ne getirisi olabilir. Yunus Emre gibi olmak lazım. Gönlümüz geniş olmalı, kavga etmemeliyiz. Birbirimizle kavga ederek  birbirimizi kırarak, küstürerek birbirimizi ayrıştırarak bir yere varamayız."

AK Parti'yi eleştiren Demirel, şöyle konuştu:

"Sizlerden 30 Mart günü sandığa gittiğinizde, vicdanınızın sesini dinlemenizi istiyoruz. 'Türkiye bunları hak etmiyor diyorsanız' o gün üç hilalin altına mührünüzü basın. Basın ki ampul patlasın, üç hilalin aydınlığında inşallah aydınlık günlere erişelim."

MHP Mihalgazi Belediye Başkan adayı Mustafa Boz da 25 yıllık zabıtalık görevinde belediyeciliği öğrendiğini ve göreve seçilirse yapacağı yatırım ve hizmetleri  anlatarak, oy istedi.

Ziyaretlere, Eskişehir MHP İl Başkanı Ayhan Sezer ve partililer katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Ruhsar Demirel Mihalgazi Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title