Haberler

MHP'li vekilden İstiklal'i kana bulayan terörist için zehir zemberek açıklama: İdam edilmeli, leşi yüreğimizi ancak soğutur

Güncelleme:

Dün akşam İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 81 vatandaşımız da yaralandı. Kadın terörist yakalanıp sorguya alınırken MHP kanadından olaya ilişkin zehir zemberek bir açıklama geldi. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, "Bu seri katiller, caniler için idam cezası getirilmelidir. Bu katliamı gerçekleştiren şerefsiz, alçak bebek katilleri kanlarında boğulmalılar. Bunların leşi yüreğimizi soğutur ancak." dedi.

Dün İstiklal Caddesi'nde kadın terörist Ahlam Albashır'ın düzenlediği bombalı saldırısda 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi de yaralandı. Saldırı, dünyada ve ülkemizde büyük yankı uyandırırken terörist, sabaha karşı Küçükçekmece'deki evinde yakalandı.

TALİMATI KOBANİ'DEN ALMIŞ

İlk sorgusunda saldırı talimatını Kobani'den aldığı söyleyen Suriyeli teröristin PKK tarafından yetiştirildiği öğrenildi. Teröristin kimliğine ve saldırıya ilişkinse yeni detaylar ortaya çıktı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kadının kimliği açıklandı. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Olayı gerçekleştiren Suriye uyruklu Ahlam Albashir isimli şahıs sağ olarak ele geçirilmiştir. Şahıs yapılan sorgusunda, PKK/PYD/YPG Terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin üzerinden ülkemize eylem yapmak için kaçak yollarla giriş yaptığını beyan etmiştir. PKK/PYD/YPG terör örgütünün Suriye Kobani'deki merkezinden İstanbul'da eylem talimatı alarak 13.11.2022 Pazar günü saat 16:20 sıralarında bombalı eylemi gerçekleştirdiğini ve kaçtığını beyan etmiştir. Olayla ilgili başlatılan çalışmalar çok yönlü olarak devam etmektedir."

MHP'den İstiklal'i kana bulayan terörist için zehir zemberek açıklama: İdam edilmeli, leşi yüreğimizi ancak soğutur

"KANLARINDA BOĞULMALILAR"

Saldırıya art arda tepkiler gelirken MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem de konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Erdem, paylaşımında "Bu zalimleri, bu seri katiller, caniler için idam cezası getirilmelidir. Bu katliamı gerçekleştiren şerefsiz, alçak bebek katilleri kanlarında boğulmalılar. İnsanım diyen herkes, vicdan sahibi her vatandaşımızın arzusu bu yöndedir. Bunların leşi yüreğimizi soğutur ancak." ifadelerini kullandı.

MHP'den İstiklal'i kana bulayan terörist için zehir zemberek açıklama: İdam edilmeli, leşi yüreğimizi ancak soğutur

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

İstiklal Caddesi Devlet Bahçeli Arzu Erdem MHP Haberler

500

Yorumlar (19)

Önder Yıldız:

ülkeye alirken neden sustunuz 10 milyona kadar multeci var birkısmı esaddan kacmıs asker,terorustu.Yol gecen hanına cevirdiniz ülkeyi yapacaksanız icraat yapın atmayla tutmayla degil,elebasları hala icerde neyin reklamı pesindesiniz?

126
23
yanıtYanıtla
Haydar:

Dünyanın başka hangi ülkesinde bu kadar çok kontrolsüz mülteci var.Konuşmakla nutuk çekmeyle bu işler olmuyor önce sınır güvenliğini sağlayın mülteciler gönderin vatanımızda sokağa çıkmaya korkar olduk

127
7
yanıtYanıtla
Ferda Ercan:

İdam edilsin o ayrı hepsi sınır dışı edilsin ülkemde mülteci sığınmacı kaçak göçmen her ne iseler istemiyoruz bu kadar mı bizim sınır güvenliğimiz. Oysa ki biz onlara birket ev yapıyorduk.

123
5
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Yine kürsüye urgan atın, ama idama en önce siz karşı çıkın; tribünlere oynayın...

108
15
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

Ya bunu öldür gitsin takip edeni sorgulayanı olmaz işin aslı sokak ortasında samuray kılıcıyla kesinlen kardeşinizin katilleri, can alanlar hapiste yatıyor biz bunlara bakmak zorundamıyız can alanın kısası canını almaktır. Kim idamın gelmesini engelliyor, ALLAH(c.c)'a havale ediyorum ...

106
8
yanıtYanıtla
Doğuş:

Milyarlarca euro karşılığında ülkeyi mülteci kampı yaptınız. Avrupa halkını bu olaylardan korumak için o parayı verdi

86
6
yanıtYanıtla
berk Vural:

Milyonlarca mülteci geldi bi kez olsun ses çıkarmadınız kusura bakmayın ama bunda sizinde suçunuz var yazık oldu masum insanlara Allah devletimize zeval vermesin Rabbim mekanlarını cennet eylesin

75
16
yanıtYanıtla
ARSLAN HAN:

Biri aponun bunların oyuyla asılmdığını hatırlatsın

75
12
yanıtYanıtla
Orhan D:

vatan hainleri için idam mutlaka geri gelmeli..

46
2
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

taksimde sallandırılsın.. bombayı patlattığı yerde.

38
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title