Haberler

MHP'de Yeni Yönetim Görevde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile 9. Olağan Büyük Kurultay'da Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kuruluna Seçilenler, Dün Anıtkabir'i ve Alparslan Türkeş'in Anıt Mezarını Ziyaret Etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile 9. Olağan Büyük Kurultay’da Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kuruluna seçilenler, dün Anıtkabir’i ve Alparslan Türkeş’in anıt mezarını ziyaret etti.

Bahçeli’nin beraberindeki heyette Alparslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş de yer aldı. Bahçeli, 15 kişilik yakın çalışma kadrosunda 6 kişiyi değiştirdi. Genel Başkan Yardımcıları Sabahattin Çakmakoğlu, Murat Şefkatli, Ali Işıklar, Atila Kaya, Emin Haluk Ayhan ve Mehmet Nacar liste dışı kaldı, yeni vitrinde Deniz Bölükbaşı, Münir Kutluata, İsmet Büyükataman, Semih Yalçın, Muzaffer Çakmaklı ve Mehmet Taytak yer aldı. Yeni yönetim şöyle: Genel Başkan Yardımcıları: Bülent Didinmez, Faruk Bal, İsmet Büyükataman, Münir Kutluata, Tunca Toskay, Ümit Şafak, Ahmet Deniz Bölükbaşı, Osman Çakır, Metin Çobanoğlu, Recai Yıldırım, Mehmet Ekici, Edip Semih Yalçın. Genel Sekreter: Mustafa Cihan Paçacı.

Genel Sekreter Yardımcıları: Muzaffer Çakmaklı, Mehmet Taytak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title