Haberler

MHP Çınarcık İlçe ve Belde Teşkilatlarından Bin Yeni Üye Kaydı

Güncelleme:

MHP Çınarcık ilçe ve belde teşkilatları, yeni üye kayıtlarına ağırlık vererek bir haftada bin yeni üye kaydı yaptı. Yapılan törende yeni üyelerin rozetleri takıldı.

Mhp Çınarcık ilçe ve belde teşkilatlarının "Bir Ayda 1000 Bin Üye" sloganıyla başlattığı yeni üyeler için rozet takma töreni düzenlendi.

2024 Yerel seçimleri öncesi yeni üye kayıtlarına ağırlık veren MHP teşkilatları bir haftada bin yeni üye kaydı yaptı. Kaydı yapılan yeni üyelerin rozetleri Yalova İl Başkanı İhsan Gündoğan, Başkan Yardımcıları Mete Örnek, İbrahim Aras, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bozkurt, İlçe Başkanı Mert Yılmaz, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Esenköy Belediye Başkan Vekilleri Erdem Küçük, Koru Belde Baskanı Ayhan Erdinç, Teşvikiye Belde Başkanı Hüseyin Nurten ve Esenköy Belde Başkanı Ahmet Temel yapılan törende rozetlerini taktı.

MHP Yalova İl Başkanı İhsan Gündoğan, "Genel Başkanımız, Devlet Bahçeli liderliğinde, ilkeli, sorumlu, sorun çözen, çözüm üreten, sorumluluk ve inisiyatif alan bir partidir. İlimizde 3 Belediyemiz ile yaptığımız hizmetler ortadadır" dedi.

MHP İlçe Başkanı Mert Yılmaz ise, "Bugün burada partimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ettiğimiz üye katılım ve rozet takma töreni için toplanmış bulunmaktayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana partimize yeni üyeler kazandırmak için durmadan çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz" dedi. Esenköy

Belediye Başkanı Mehmet Temel ve Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten konuşma yaptı. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Çınarcık MHP Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title