Haberler

MHP Afyonkarahisar İhsaniye Döğer Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel Kimdir?

Güncelleme:

MHP'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Afyonkarahisar İhsaniye Döğer Belediye Başkan adayı olan Mehmet Demirel kimdir? Mehmet Demirel kaç yaşındadır? Nerelidir?

MHP'nin Afyonkarahisar İhsaniye Döğer Belediye Başkan adayı Mehmet Demirel oldu. Peki, MHP'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Afyonkarahisar İhsaniye Döğer Belediye Başkan adayı olan Mehmet Demirel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

MEHMET DEMİREL KİMDİR?

Mehmet Demirel, 1964 yılında Döğer Kasabası'nda dünyaya geldi. İlk ve ortağrenimini Döğer Kasabası'nda, lise öğrenimini 1981 yılında Afyonkarahisar Ticaret Lisesi'nde tamamladı. Askerlik hizmetine kadar enerji nakil hattında çalıştı. 1984 Kasım- 1986 Mayıs yılları arasına İzmir Narlıdere de askerlik hizmetini tamamladı.

MEMURLUK SINAVINI KAZANDI

PTT Genel Müdürlüğü'nün Çankırı Bölgesi için açmış olduğu memur sınavını asil 2. sırada kazanarak 1987 yılında Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü Personel Müdürlüğü'nde göreve başladı. 1992 yılında Şef, 1994 yılında Amir oldu. 1999 yılında AÖF'ü bitirdi. Ancak bir arkadaşının okumasına şevk ve heyecanına katkıda bulunmak için tekrar ÖSYM sınavlarına katıldı ve AÖF farklı bölümünde 2. Üniversiteyi okumaya başladı. Şu an son sınıf öğrencisi ve 3 dersten sınav hakkı bulunmaktadır.

BİRÇOK GÖREVDE BULUNDU

2004 yılından 2012 yılına kadar, İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nü yürüttü. 1992 yılında 4688 Sayılı Sendikalar Kanunu çıktığından bu güne kadar Afyonkarahisar Türk Haber-Sen Şube Başkanlığı, Türk Haber-Sen ve Türkiye Kamu-Sen üst Kurul delegeliği, Türkiye Kamu-Sen Denetleme Kurulu üyeliği ve çeşitli dernek ve vakıflarda Yönetim Kurulu üyeliği ve PTT bünyesinde bulunan vakıf ve yardım sandıklarında faal görevlerde bulundu.

2014 SEÇİMLERİNDE DE ADAY OLDU

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Afyonkarahisar İli, İhsaniye İlçesi Döğer Kasabası'nda Milliyetçi Hareket Partisi'nden Belediye Başkanlığı'na aday oldu. Mehmet Demirel, evli ve 3 çocuk babasıdır. Mehmet Demirel, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP'den Afyonkarahisar İhsaniye'nin Döğer Beldesi'nden Belediye Başkan Adayı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mehmet Demirel İhsaniye Döğer Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title